Özel Sektör İş İlanları

Havelsan ve Roketsan Personel Alımı Yapıyor

Havelsan Hava Elektronik Sanayi ve Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün bünyesinde eksik bulunan kadrolar için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu yayımlanan ilanın detaylarına göre; adayların en az lise mezunu olması istenilirken başvuruların nasıl yapılacağına yönelik olarak detayları kamupersoneli.net olarak sizlerle paylaşıyoruz.

HAVELSAN PERSONEL ALIM İLANI

Havelsan tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilanlarda Yazılım Mühensisi, Entegrasyon ve Test Mühendisi kadrosuna alımın gerçekleştirileceği ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylardan ise genel şartlar olarak; Üniversitelerin Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak şartı istenilirken ayrıca adaylarıb En az 5 yıl FPGA tasarım tecrübesi olmasının yanı sıra, en az 7 yıl Savunma Sanayi tecrübesi olması gerektiği ifade edildi.

Diğer yandan adaylardan; Elektronik Harp / Radar alanında deneyimli olanlar, İyi derecede ingilizce bilenler, PCB tasarım tecrübesi olanlar, Kompleks simülasyon tecrübesi bulunanlar (Modelsim veya ISIM), Xilinx tasarım yazılımlarını kullanabilenlerin başvuru yapması gerektiği ifade edilirken ayrıca adaylardan genel başvuru şartları arasında; araç kullanabilen, Üniversitelerin Elektrik Elektronik, Mekatronik, Makina, Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezun, Güvenilirlik, İdame Edilebilirlik ve Emniyet süreçlerinde en az 4 yıl deneyimli, Lojistik Destek Analiz konusunda en az 2 yıl deneyimli, PTC, Relia Soft gibi Güvenilirlik Analiz yazılımlarını kullanabilen,

ELD planlama ve raporlama konusunda deneyimli, Yurt içi ve dışı seyahat engeli olmayan, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,  İletişimi kuvvetli, takım çalışmasına uyum sağlayabilen, Uluslararası ELD Standartlarına hakim, Çok iyi derecede ingilizce bilen, Elektronik ve Mekanik konusunda saha ve tasarım deneyimi olmak şartları adaylardan istenilmekte.

ROKETSAN PERSONEL ALIM İLANI

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanlarda ise; Fizik/ Fizik Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Makine Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi, Bilgisayar mühendisi, Elektrik ve elektronik mühendisi, Havacılık ve uzay/ Uçak mühendisi, Kimya/ Kimya Mühendisi, Aday Mühendis, Satınalma Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Teknisyen, Proje Yönetimi Mühendisi kadrolarına alım yapılacağı belirtildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ifade edilirken en az lise mezunu olarak alım yapılacak kadro ise teknisyen olarak açıklandı.

Teknisyen kadrosuna başvuru yapacak adayların ise; Elektrik Elektronik Kimya Teknolojisi Makine Makina ve Resim Konstrüksiyon Torna tesviye Metal İşleri bölümlerinden birinden mezun olması gerektiği ifade edildi.

Diğer yandan adayların ön lisans ve lisans mezunu olarak başvuru yapabilecekleri kadrolara yer verilirken istenilen  eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuru yapması gerektiği belirtildi.

Bir Yorum

  1. Ben elektrik elektronik bölümü mezunuyum askerliğigimi yaptım yeni geldim 21 yaşındayım bir iş aliyorum Ankara ikametgah ediyorum yardimci olursaniz sevinirim