Özel Sektör İş İlanları

İŞKUR tarafından en az lise ve ön lisans mezunu 674 ön muhasebeci elemanı alımı yapılacaktır

Türkiye’nin tek iş bulma kurumu olan İŞKUR, binlerce işsiz vatandaşa işveren arasında aracı olmaya devam ediyor. Kamu kurumlarının ve özel şirketlerin yayınladığı personel alımları ile ilgili aracılık görevini üstlenen İŞKUR, 2019 yılı içerisinde bugüne kadar 598.747 kişiye istihdam sağlamış ve kuruluşundan bu yana toplamda 7 buçuk milyondan fazla kişiye istihdam sağlamıştır. İŞKUR’un resmi web sayfası üzerinden verilen istihdam rakamları içerisinde, geçici, mevsimsel olarak sağlanan istihdam sayıları da dahil edilmiştir.

İŞKUR’da güncel tarih olarak açık iş ilanları kategorisinde şu anda 45 bin 970 iş ilanı bulunmaktadır. Bu açık iş ilanları içerisinde 536 adet ön muhasebeci arayan özel şirketlere ait iş ilanı bulunmaktadır. İŞKUR, şu anda başta İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Adana, Antalya olmak üzere birçok ilimizde toplamda 674 nitelikli ön muhasebeci alımı yapacaktır. Alınacak ön muhasebecilere ödenecek aylık maaş 2020 lira ile 3 bin 500 lira arasında değişmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

1 – stok takibi, fatura kesme ve evrak takibi yapabilmek,

2 – Tercihen deneyim sahibi

3 – çeşitli ön muhasebe program yazılımlarını kullanabilen,

4 – 18 yaşından gün almış,

5 – Yüz kızartıcı ve terör bağlantılı suçlara bulaşmamış, (Taksitli suçlar hariç olmak üzere)

6 – Çalışmasına engel hukuki ve bedensel engellerin bulunmaması

Hangi illerde alım yapılacaktır?

Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir, Adana, Antalya olmak üzere birçok ilimizde alımlar yapılmaktadır. Aşağıda İŞKUR tarafından yayınlanmış ve başvuruları devam eden ön muhasebe alımları ile ilgili iş ilanları bulunmaktadır. İlgili iş ilanına başvuruda bulunmak için, belirtilen linkin üzerine tıklamanız yeterlidir.

1 – PVC profil doğrama işi yapan firmamıza en az 1 yıl tecrübeli, Zirve Muhasebe programına hakim bayan ön muhasebe personeli alınacaktır. Deneyimli olması şarttır. Çalışma saatleri 08:30-18:00 Servis konusu işverenle görüşülecektir.

CV lerin windeckplastik@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. Yapılan değerlendirme sonucunda uygun bulunan adaylar görüşmeye davet edilecektir. Başvuru Sayfasına Ulaşmak İçin lütfen BURAYI TIKLAYINIZ>

2 – İnşaat şantiyesinde çalışmak isteyen en az ortaöğretim mezunu ön muhasebeci alımı için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ>

3 – Bu talebe en az ön lisans mezunu, deneyimi olan, Akçaabat’ a yakın ikamet eden bayan adaylar başvuru yapabilirler. başvuru için öncelikle efor.muhendislik@hotmail.com adresine özgeçmiş gönderilecektir. daha sonra adaylara geri dönüş yapılacaktır. Başvuru yapmak için lütfen BURAYI TIKLAYINIZ>

4 – Tüm ön muhasebe iş ilanlarını görüntülemek için BURAYI TIKLAYINIZ>

ÖN MUHASEBE ELEMANI NE İŞ YAPAR?

Ön muhasebe elemanları, işletmelerin veya firmaların basit muhasebe işlerini yapan, kayıtlarını tutan ve firmaya mali konularda daha rahat bir zemin hazırlayan kişilerdir. Şirketler ve ilgili kurumlar arasındaki bağlantıyı kontrol eden ve mal alışverişi sırasındaki mali konularla ilgilenen ön muhasebe bölümü, yoğun iş temposu nedeniyle dikkatli ve verimli çalışmayı gerektirmektedir. Ön muhasebe elemanı olarak bir işe başladığınızda, çalıştığınız kurumun mali işlerinin kayıtlarını tutacak, fatura/irsaliye işlemleri ile ilgilenecek ve stok giriş-çıkışını takip edeceksiniz demektir. Arşivleme ve sınıflandırma işlemleri ile ilgilenen ön muhasebe bölümünde yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek ve özenli kişiler tercih edilir. Kendine güvenen, deneyimli, analiz yapma yeteneğine sahip ve ön muhasebe bilgisi olan kişiler, ön muhasebe elemanı iş ilanları içerisinden en uygun olanı seçerek yeni bir iş imkanına sahip olabilirler. Firmalar, ön muhasebe elemanı iş ilanı verirken, başvuruda bulunacak adayların iş disiplinine sahip, bilgisayar programlarını kullanabilen ve yoğun iş hayatına adapte olabilecek kişilerden olmasını isterler. Birçok farklı şehirde yer alan ön muhasebe elemanı ilanları içerisinden tercihinizi yaparak, bu alanda kendinize bir kariyer edinebilirsiniz.

Bir Yorum