Özel Sektör İş İlanları

Kızılay Çağrı Merkezi Operatörü, Asistan, Memur ve Sağlık Personeli Alım İlanı Yayımladı

Türk Kızılayı kendisine ait internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan personel alım ilanında kurumun faaliyet gösterdiği çok sayıda şehirde personel alımı yapacağını açıkladı.

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan ilanda yer alan detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanında alım yapılacak şehirlere ilişkin bazı detaylar göze çarpıyor. Kurum bazı pozisyonlar için tüm Türkiye geneli alım ilanı yayımlarken bazı pozisyonlar için ise belirli şehirlerde alım yapılacağı bildirildi. 

Bu kapsamında Kızılay tarafından alım yapılacağı açıklanan şehirler arasında, Ankara, Kayseri, Kahramanmaraş, Mardin, Hatay, Kilis, Gaziantep, Mersin, Adana, İstanbul, Afyonkarahisar yer alıyor. 

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapacağını Türk Kızılayı’nın ilan metninde yer alan açık pozisyonları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Kızılay tarafından alım yapılacak pozisyonlar, Koruma Programı (Asistanı), Tercüman, Program Asistanı, Mali İşler Uzmanı, Grafik Tasarımcı, Doktor, Lojistik Sorumlusu, Çağrı Merkezi Operatörü, 

BAŞVURU KOŞULLARI

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. Kurum tarafından yayımlanan ilanların tümünde yer alan genel başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına sahip olmak, alım yapılacağı ilan edilen kadrolara ve unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak, Görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmayan, Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak

Yukarıda yer alan koşullara ek olarak ayrıca adaylardan kurum tarafından her bir pozisyon için belirlenen bazı özel koşullar bulunuyor. Bu koşulları da haberimizin altında yer alan bağlantılar aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin içeriğinde de değindiğimiz gibi Kızılayı personel alım ilanlarını kendisine ait internet sitesi üzerinden yapıyor. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda bulunan bağlantı aracılığıyla ilana ulaşabilir ve kurum tarafından belirtilen yönergeleri izleyerek başvurularını yapabilirler. 

İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için vermiş olduğumuz linki (https://goo.gl/2dQ8EW) kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın ardından enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA