Özel Sektör İş İlanları

Kızılay Personel Alım İlanı

Türk Kızılayı, Türkiye genelinde farklı illerde ve pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımları yapıyor. Türk Kızılayı personel alım ilanı detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz…

ALIM YAPILACAK İLLER

Türk Kızılayı bünyesinde görevlendirilmek üzere alınacak personeller; Ankara, Gaziantep, İstanbul, Adana, Bursa, Balıkesir, Denizli, Giresun, İstanbul(Avr.), İzmir(Ödemiş), Kırşehir, Sivas’ta görevlendirilecek.

Personel alımları; Doktor, Satış Yöneticisi, Program Asistanı, Koruma Programı Proje Asistanı ve Tercüman pozisyonlarında yapılacak. Ayrıca Yurt Dışı Delegasyon Yetkilisi ve Yönetici/Yönetmen de alım yapılacak pozisyonlar arasında yer alıyor. 

ADAYLARDA ARANILAN GENEL NİTELİKLER

Türk Kızılayı personel alım ilanına başvuracak adayların; Tercüman pozisyonu için en az lise mezunu olması, diğer pozisyonlar için de üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

Ayrıca;  tam zamanlı çalışabilecek olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, seyahat engeli olmamak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak ve sosyal sorumluluk sahibi olmak da aranılan şartlar arasında yer alıyor. İlana başvuru yapacak adaylarda tecrübe şartı aranmıyor. Hem tecrübeli hem de tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK? NE ZAMAN SONA ERECEK?

Türk Kızılayı personel alım ilanına başvurular; alım yapılacak il ve pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/NEYi6X linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

TÜRK KIZILAYI

Bir grup idealist Osmanlı hekiminin bir araya gelerek, 11 Haziran 1868 tarihinde Hilal-i Ahmer Cemiyeti adıyla kurduğu Türk Kızılayı’na, bugünkü adını Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk vermiştir

Kızılay’ın misyonu: “Proaktif bir kurum olarak afetlerde ve olağan dönemde ihtiyaç sahipleri ve korunmasızlara yönelik yardım sağlamak, toplumda yardımlaşmayı geliştirmek, güvenli kan teminini gerçekleştirmek ve zarar görebilirliği azaltmak” tır.

Kızılay’ın vizyonu: “Türkiye’de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model alınan, insanların en zor anlarında yanında olan kuruluş” tur.

Uluslararası Kızılay Kızılhaç Hareketi’nin bir parçası olarak, insan onurunun korunması doğrultusunda din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin insancıl çalışmalar yürüten Türk Kızılayı’nın Türkiye geneline yayılmış yaklaşık 700 şubesi ve onbinlerce gönüllüsü bulunmaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA