Özel Sektör İş İlanları

Kızılay Tüm Türkiye Genelinde Memur Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Türk Kızılayı yayımladığı personel alım ilanında belirli zaman aralıklarında güncellemeye gidiyor. Kızılay tarafından yayımlanan bu ilanlarda güncelleme yapıldığı zaman siz okuyucularımıza anlık olarak duyuruyoruz. 

Kızılay yayımladığı yeni ilanında Türkiye geneli personel alımı yapacağını açıkladı. Peki bu alımlar hangi pozisyonlardan olacak ve ilana kimler başvuru yapabilecek? İşte detaylar,

TÜRK KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Kızılayı personel alım ilanlarını kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımlıyor. Yayımlanan bu ilanlarda yer alan kadro detayları ise şu şekilde, 

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre, ilan edilen açık pozisyonlara ilgili eğitim şartını sağlayan adaylar başvuruda bulunabilecek. Ayrıca ilanda bazı pozisyonlar için belirlenmiş şehirlerde bazı pozisyonlar için ise tüm Türkiye geneli alım yapılacağı açıklandı. 

Söz konusu personel alım ilanında yer alan açık pozisyonlar şöyle, Lojistik Sorumlusu, Mali İşler Sorumlusu, Flebotomist, Laboratuvar Teknikeri, Şoför, Psikolog, Toplum Merkezi Yöneticisi, Proje Asistanı, Sağlık Uzmanı ve Doktor

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi Türk Kızılayı personel alım ilanlarını kendisine ait bir internet sitesi üzerinden yayımlıyor. Yukarıda yer alan pozisyonlara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını bu internet sitesi üzerinden başvuru formunun doldurulması suretiyle elektronik olarak yapacaklardır. 

Ayrıca yayımlanan ilan metinlerinde ilanların yayımlanma tarihlerine ilişkin bilgiler paylaşılırken son başvuru tarihine dair herhangi bir bilgi verilmemiştir. 

ADAYLARDAN TALEP EDİLEN KOŞULLAR

Türk Kızılayı’nca ilan edilen boş pozisyonlara başvuru yapacak adayların kurum tarafından belirlenen personel alım koşullarına uygun olmaları gerekiyor. Kızılay tarafından belirlenen genel başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına sahip olmak, alım yapılacağı ilan edilen kadrolara ve unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak, Görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmayan, Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak. 

İlanlara Başvuru Yapmak İçin; https://goo.gl/QHRnKW Türk Kızılayı tarafından yayımlanan ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için verilen linki kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın.

Kamupersoneli.net – ANKARA