Özel Sektör İş İlanları

KPSS'siz Personel Alımı Yapan Kurumlar (Kızılay, THY ve THK)

Söz konusu Mart ayı içerisinde ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını açıklayan kurumlar arasında Türk Kızılayı’nın yanı sıra;  Türk Hava Yolları (THY), Türk Hava Kurumu bulunuyor. Söz konusu bu kurumların yayımladıkları ilanlarla alakalı olarak çok sayıda personel alımı yapılacak ve adaylardan en az lise mezunu şartı aranıyor. Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar…

KIZILAY, THY VE THK PERSONEL ALACAK

Kızılayın yanı sıra Türk Hava Yolları (THY) ve Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yayımlanan ilanlar ile beraber adaylardan istenilen eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuruların alınaya başlandığı ifade edildi. Söz konusu personel alımıyla alakalı olarak detayları sizler içimn paylaşıyoruz.

TÜRK KIZILAYI PERSONEL ALIM İLANI

Yayımladığı ilanla beraber Türk Kızılayı personel alımı yapacak. Alım yapılacak olan kadrolar arasında ise; Gençlik Çalışanı,  Program Asistanı, Sağlık Uzmanı ve Bölge İhracat / Satış Yöneticisi, Doktor, Proje Yönetim Uzmanı, İdari ve Mali İşler Asistanı,Tercüman (Engelli Kadro), Uyum – Geçim Kaynağını Geliştirme Program Asistanı kadrolarına personel alımı yapılacağı yayımlanan ilanlarla beraber duyuruldu.

TÜRK HAVA YOLLARI PERSONEL ALIM İLANI

THY üzerinden yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların kadrolar olarak;  İdari ve Destek Personeli kadrosunun yanı sıra Kokpit Ekibi bölümlerine personel alımının tammalanacağı ifade edildi.

TÜRK HAVA KURUMU PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Kurumu tarafınan yayımlanan ilanla beraber Bilgi İşlem Direktörü kadrosu için personel alımı gerçekleştirileceği ifade edildi. Bununla beraber adaylardan istenilen eğitim seviyelerinden mezun olmaları gerektiği dikkate alınması gerektiği ilan metni içerisinde yer aldı.

söz konusu haberimizde personel alımıyla alakalı olarak üç farklı kurumun personel alımını derledik. Ayrıca her kurumun farklı kadrolar için farklı şartlar istediğini belirtebiliriz. Bununla beraber kadrolar içerisinde en az lise mezununun yanı sıra lisans ve ön lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri ilanlara yer veriliyor.

Diğer yandan adaylardan istenilen başvruu şartları olarak; T. C. Vatandaşı olmak, açık pozisyonlarda istenilen eğitim seviyesinden mezun olunması, (kadrolara göre değişebiliyor) erkek adaylara yönelik olarak askerlik hizmetini tamamlamış görevini yapacak herhangi bir sorunu bulunmaması adaylardan istenilen genel başvuru şartları arasında yer almakta.