Özel Sektör İş İlanları

Kuveyt Türk Farklı Pozisyonlarda Personel Alımı Yapıyor

Kuveyt Türk Katılım Bankası, yayımladığı ilan ile Türkiye genelinde personel alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye’de faizsiz bankacılık alanında sayısız ilke imza atan Kuveyt Türk Katılım Bankası farklı pozisyonlarda ve faklı illerde personel alımı yapıyor. 

Çeyrek yüzyılı aşan tecrübesiyle ülke ekonomisinin ve reel sektörünün en önemli destekçilerinden biri olan Kuveyt Türk Bankası, açık pozisyonlarında görevlendirmek üzere personel alımı yapıyor. Söz konusu ilanın detayları şu şekilde:

Personel Alımı Yapılacak İller

Kuveyt Türk tarafından farklı siteler üzerinden yayımlanan ilanında açık pozisyonlarında görevlendirmek için yapmış olduğu personel alımı “İstanbul, Kocaeli, Mersin, Balıkesir” illerinde yapılacaktır.

Açık Olan Pozisyonlar

Kuveyt Türk tarafından yapılan ilanda açık olan pozisyonlar arasında; Engelli Personel, Süreç Geliştirme Uzman Yardımcısı, Bilgi Teknolojileri-Proje Yöneticisi, Endüstri / İşletme Mühendisi, SPA Müdürü Körfez Termal Devremülk, Otel Müdürü – Körfez Termal Devremülk, Operasyon Merkezi, Network Güvenlik MühendisiGörsel Tasarım Uzun Dönemli Stajyer, Satın Alma Uzman yardımcısı, Bankada Kampüs Genel Müdürlük Kadroları, Sızma Testi Uzmanı, Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı yer alıyor.

Aranan Kriterler 

Kuveyt Türk tarafından Türkiye genelinde farklı pozisyonlarda yapılacak personel alımlarında aranan şartlar şu şekilde:

*Üniversitelerin ilgili bölümünden mezun olmak, MS Office programlarına ve tercihen Sharepoint uygulamalarına hakim olmak, organizasyon ve raporlama yeteneği gelişmiş olmak, kip çalışması ve işbirliğine yatkın olmak, erkek adaylarda askerlik hizmetini tamamlamış olmak, esnek çalışma saatlerine ve yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek olmak, iletişim gücü yüksek olmak,  Analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gelişmiş, sonuç odaklı olmak, yenilikçi olmak.

Kuveyt Türk tarafından yayımlanan personel alımında başvurular her pozisyon için farklı tarihlerde sona ermektedir. İlan detayına ulaşmak ve başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda yer alan linki tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak ilan detaylarına ulaşabilir.

“https://goo.gl/uqyiXE”

Kamupersoneli.net – ANKARA