Özel Sektör İş İlanları

Medipol Hastaneleri Çok Sayıda Kadroda Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Medipol Hastaneleri ilanlarını yayımladığı kariyer sitesine ait internet sayfası üzerinden çok sayıda personel ve işçi alımı yapacağını duyurdu. 

Hem sahada, hem hastane içinde hemde sağlık kadrosunda yapılacak alımlara farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilecek. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza söz konusu alım ilanına ilişkin bilinmesi gerekenleri aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Medipol Hastaneleri kariyer sitesi üzerinden ilan ettiği açık alım ilanında şu kadrolarda personel alımı yapacağını açıkladı. 

İlana göre alımlar; Hasta Kayıt Kabul Görevlisi, Çağrı Merkezi Elemanı, Hasta Danışmanı, Hemşire, Ameliyathane Personeli, Ameliyathane Yardımcı Personeli, Diş Hekimi, Otopark Görevlisi, Aşçı, Temizlik Personeli, Garson, Cila Ustası, Kafeterya Görevlisi, Aşçı Yardımcısı kadrolarına yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Medipol Hastaneleri tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan her bir kadro için ayrı ayrı başvuru şartları belirlenmiştir. Hastane yönetimi tarafından belirlenen bu şartların ilanlara başvuruda bulunacak adaylar tarafından sağlanması gerekiyor. 

İlan metinlerinde yer alan başvuru koşullarını ana başlıkları sizlerle paylaşıyoruz. İlanlara dair tüm özel koşullara ise haberimizin altında yer alan bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. 

”Kadrolara ve unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, (lise, önlisans ve lisans mezunu olmak), Başvuru yapılacak kadroya göre belirlenen özel şartları taşımak, Hasta ve hasta yakını psikolojisini önemseyen, Hizmet sunumunda ‘hasta memnuniyetini’ gözeten, MS Office programlarını bilen, Etkili iletişim kurabilme becerisine sahip, Yoğun çalışma temposuna uyum gösterebilecek, Analitik ve hızlı düşünme yeteneğine sahip, Kişisel görünümüne ve bakımına dikkat eden, Nöbet sistemine göre çalışabilecek,”

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan söz konusu personel alım ilanına başvurular, ilanı yayımlayan site üzerinden elektronik olarak yapılacak. İlana ulaşmak ve başvuruda bulunmak isteyen adaylar vermiş olduğumuz bağlantı aracılığıyla ilanlara ulaşabilir ve başvurularını yapabilir. 

İlanlara başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/8GZKHX (Bağlantıyı kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum