Özel Sektör İş İlanları

Medipol Hastaneleri Deneyimli, Deneyimsiz Personel Alım İlanı Yayımladı

Medipol Hastaneleri kariyer siteleri aracılığıyla deneyimli, deneyimsiz personel alım ilanı yayımladı. Farklı şehirlerde yer alan şirket birimlerinde görevlendirilecek personel alım ilanında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar yer aldı. 

Söz konusu ilanda yer alan açık pozisyonlar, başvuru şartları ve diğer detayları sizlere aktarıyoruz. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilanlar ile adaylara duyurulan personel alım ilanlarında çok sayıda pozisyonda alım yapılacağı açıklandı. 

İlan metninde yer alan açık pozisyonlar arasında, Hasta Danışmanı, Diş Hekimi, Ameliyathane Depo Görevlisi, Aşçı, Temizlik Personeli, Otopark Görevlisi, Ameliyathane Yardımcı Personeli, Aşçı Yardımcısı, Cila Ustası, Ameliyathane Personeli, Kafeterya Görevlisi, Çağrı Merkezi, Hasta Kayıt Kabul Görevlisi ve Hemşire  pozisyonları bulunuyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILCAK?

Yukarıda siz okuyucularımıza aktardığımız pozisyonlara başvuru yapacak adayların ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olması ve ardından bu site aracılığıyla başvurularını elektronik olarak yapması gerekiyor. İlana başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla ilana ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler. Adaylar ilana ulaşmak için verilen bağlantıyı kopyalamaları ve daha sonra internet satırına yapıştırıp enter tuşuna basmaları gerekiyor.

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/iHaKom

BAŞVURU KOŞULLARI

Medipol Hastaneleri tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları şu şekilde; Kadrolara ve unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, (ilanda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği kadrolar yer alıyor), Başvuru yapılacak kadroya göre belirlenen özel şartları taşımak, Hasta ve hasta yakını psikolojisini önemseyen, Hizmet sunumunda ‘hasta memnuniyetini’ gözeten, MS Office programlarını bilen, Etkili iletişim kurabilme becerisine sahip, Yoğun çalışma temposuna uyum gösterebilecek, Analitik ve hızlı düşünme yeteneğine sahip, Kişisel görünümüne ve bakımına dikkat eden, Nöbet sistemine göre çalışabilecek.

Kamupersoneli.net – ANKARA