Özel Sektör İş İlanları

Memorial Sağlık Grubu Farklı Şehirlerde Çok Sayıda İşçi ve Personel Alımı Yapıyor

Memorial Sağlık Grubu interaktif kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir ilan ile çok sayıda kadroda işçi ve personel alımı yapacağını açıkladı.

Şirketin farklı şehirlerde bulunan hastanelerine ve sağlık birimlerine yapılacak personel alımlarına lise, önlisans ve lisans düzeyinden mezun olmuş adaylar başvuru bulunabilecekler. Söz konusu ilanlarda yer alan açık pozisyonlar, ilana başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve ilanlara dair diğer detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. İşte detaylar,

98 FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel ve işçi alım ilanında her türlü eğitim seviyesinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği 98 boş pozisyon yer alıyor. Memorial Sağlık Grubunun İstanbul, Ankara, Antalya, Diyarbakır ve Kayseri’de bulunan birimlerine yapılacak alımlarda aşağıda yer alan pozisyonlar bulunuyor. 

Alım Yapılacak Kadrolar;

Misafir İlişkileri Görevlisi, Elektrik Teknisyeni, Acil Servis Hasta Danışmanı, Sterilizasyon Teknisyeni, Sorumlu Rehber Hemşire, Elektrik Teknikeri, Ambulans Şoförü,  Çamaşırhane Görevlisi, Gastroenteroloji Uzmanı, Yardımcı İşler Görevlisi, Muhasebe Ve Ufrs Raporlama Uzmanı, Temizlik Hizmetleri Şefi, Reklam Ve Tanıtım Uzman Yardımcısı, Hasta Danışmanı, Resepsiyonist, Eczane Teknisyeni, Engelli Personel, Hastane Direktör Yardımcısı, Yönetici Asistanı, Otopark Amiri, Anestezi Teknikeri, Ameliyathane Depo Görevlisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Tıbbi Arşiv Görevlisi

İŞÇİ VE PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURU KOŞULLARI

Memorial Sağlık Grubu interaktif kariyer siteleri üzerinden yayımladığı personel alım ilanlarına başvuru bulunacak adaylar, şirket tarafından belirlenen personel ve işçi alımı başvuru şartlarını sağlamları gerekiyor. Bu şartlar arasında genel personel alımı başvuru şartlarının yanı sıra alım yapılacak sağlık birimlerine göre belirlenen özel şartlar ve alım yapılacak kadro unvanına göre istenen diğer şartlarda bulunmaktadır. 

Genel Başvuru Şartları

Açıklanan kadrolarda yer alan unvanlar için belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (İlanlarda lise, önlisans ve lisans düzeyinden mezun olmuş adayların başvuru yapabileceği kadrolar yer almaktadır.), görevini yerine getirmesine engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya erteletmiş olmak, genel bilgisayar programlarına ve office programlarına hakim olmak, vardiyalı çalışma sisteminde çalışmasına engel durumu bulunmamak. Yoğun ve dinamik çalışma ortamına ayak uydurabilecek, Takipçi, dikkatli, titiz çalışan ve müşteri memnuniyetine önem veren.

Bu şartların yanı sıra ilanda yer alan kadrolar için ayrı ayrı bildirilen özel şartlar mevcut. Bu şartlar kadrolara göre farklılık göstermekte olup genel olarak, ikamet şartı, belge, sertifika ve deneyim şartı, yine kadrolara göre ehliyet ve araç kullanımı şartı, seyahat etmesine engel durumu bulunmamak şartı, bazı pozisyonlar için yabancı dil şartı gibi koşullar bulunuyor. Söz konusu özel şartlara ilişkin diğer detaylar için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu ilanda yer alan açık pozisyonlara başvuru süreci devam etmekte olup son başvuru tarihleri ilanda yer alan her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. Ayrıca ilanlara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi aracılığıyla yapabileceklerdir. 

İlana başvuruda bulunmak için; https://goo.gl/1B3dXE

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Ben hasta kayit belgemi aldim kayseride ikemetgah ediyorum siz den is talep ediyorum askerlimi yaptim

  2. Sterilizasyon teknisyeniyim yaş 44 üniversite hastanesinden emekliyim acil ise ihtiyacım var sizden iş talep ediyorum