Özel Sektör İş İlanları

Mercedes 67 Pozisyonda Personel Alımı Yapıyor

Mercedes Benz, yayımladığı ilan ile farklı illerde 67 açık pozisyonda görevlendirilmek üzere personel alımları yapacağını duyurdu. İlan detayları şöyle:

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Mercedes personel alımları; Şehiriçi Otobüs – Kamu Satış Koordinatörü, Yapıştırma Uzmanı, SAP Co Danışmanı, PEP+ Programı (Uzun Dönem İşyeri Stajı Programı), Bilgi İşlem Analisti, Bakım Mühendisi, İnsan Kaynakları İş Ortağı, Kurumsal İletişim Uzmanı, İş Güvenliği Uzmanı, Genel Başvuru,  Nakliye Tedarik Sorumlusu pozisyonlarında yapılacak.

ALIM YAPILACAK İLLER

Alınacak personeller; İstanbul ve Aksaray’da, sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

ADAYLARDA ARANILAN GENEL ŞARTLAR

Mercedes personel alım ilanına başvuracak adayların; en az lise mezunu olmaları, oto boya/kaporta mesleğinde Ustalık/Kalfalık belgesine sahip olmaları, tercihen konusunda ve/veya alanında Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Mesleki Yeterlilik Belgesi olması, vardiyalı çalışabilecek olması ve ekip çalışmasına ve dayanışmasına yatkın olması gerekiyor.

Adayların ayrıca;  çok iyi derecede İngilizce biliyor olması, İletişim becerileri yüksek, takım çalışmasına yatkın, koordinasyon ve organizasyon yeteneği güçlü olması, stratejik düşünme yeteneği olan, yaratıcı olması ve seyahat engeli bulunmaması gerekiyor.

BAŞVURU SÜRECİ

Mercedes Benz personel alım ilanına başvurular; alım yapılacak pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/jjW4Ph linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

MERCEDES BENZ

967 yılında Daimler-Benz AG’nin % 36 ortaklığı ile Otomarsan ünvanıyla İstanbul’da kurulan Mercedes-Benz Türk, 0 302 tipi otobüslerin üretimine, 1968 yılında başlamış ve üretime başladıktan sadece 2 yıl sonra, 1970’te ihracata başlayan şirket, 1984 yılında Mercedes-Benz Türkiye Genel Mümessili olmuştur.

1986 yılında ise Türkiye’nin büyüme potansiyeline paralel olarak Orta Anadolu ili Aksaray’da kamyon fabrikası üretime geçmiştir.

Kasım 1990’da şirketin ticari ünvanı Mercedes-Benz Türk A.Ş. olarak değişmiştir.

580 Milyon Euro’yu aşan yatırım hacmi, 4.500 personeli ve ülke çapındaki bayi ve satış sonrası hizmetler ağında istihdam sağladığı 2.500 kişi ile Mercedes-Benz Türk A.Ş. bugün Türkiye’nin en büyük yabancı sermaye yatırımlarından biridir. Daimler AG’nin Mercedes-Benz Türk sermayesindeki payı % 67’dir.

Günümüzde İstanbul’da Hoşdere Fabrikası’nda şehirlerarası ve belediye tipi otobüsler, Aksaray Fabrikası’nda ise hafif, orta ağır ve ağır sınıf kamyonlar ve çekiciler üreten Mercedes-Benz Türk’ün bu tesisleri Daimler AG’nin geliştirme ve üretim ağının önemli parçalarını oluşturmaktadır. Şirket, sadece Türkiye’de üretilen modelleri de kapsayan ürünlerinin yurtiçi satışlarını ve ihracatını da yapmaktadır. Ayrıca Mercedes-Benz marka hafif ticari araç ve Daimler AG çatısı altındaki tüm otomobil markalarının ithalatını ve satışını yapan Mercedes-Benz Türk, 2007 yılında toplam 31.700 adet araç satışı gerçekleştirmiştir.

En güncel teknolojilerle donatılan, yüksek kaliteli ürünleri sayesinde Mercedes-Benz Türk, Türkiye şehirlerarası otobüs pazarında % 64’lük, 6 ton üzeri kamyon pazarında ise % 30.1’lik pazar payıyla lider konumundadır.

Şirket, Türkiye’nin otobüs ve kamyon ihracatında da öncü konumundadır (2007 yılında 2.415 adet otobüs ve 6.263 adet kamyon ihraç edilmiştir). Batı Avrupa ülkelerinin Mercedes-Benz Türk’ün en önemli ihracat pazarlarını oluşturması ayrıca dikkat çekmektedir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Boyahene çalıştım 2009 krizi sonucu toplu olarak. Ayrıldık kapıya ustasıyım