Özel Sektör İş İlanları

Migros market 1000 personel alımı başvuruları devam ediyor!

Migros Market zinciri, sanal market şubelerinde istihdam edilmek üzere toplam 1000 personel alımı yapacağını duyurdu. 22 Mart 2020 tarihinden itibaren başvuruları devam eden ilana göre Migros, online satışı için evlere servis yapabilecek en az ilköğretim mezunu personeller alacak. Personel alımları da online başvuru şeklinde yapılacak olup, hangi kadrolara personel alımı yapılacağı ayrı ayrı belirtilmiştir.

Peki, Migros hangi departmanlara personel alımı yapacak? Alınacak personeller ne tür işlerde görevlendirilecek? Sosyal haklar nelerdir? Migros iş başvurusu online olarak nasıl yapılır? İşte ayrıntılar…

NE İŞ YAPACAKLAR?

Migros alınacak 1000 personelin Migros Sanal Market ekibinde istihdam edileceğini belirtti. Bu departmanda görev alacak personeller, Migros Sanal Market’ten eve teslimat için verilen siparişlerin reyon ve depodan toplanması ve hazırlanmasından sorumlu olacak.

Migros market 1000 personel alımı başvuruları devam ediyor!

ONLİNE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Personel alımları için yapılacak tüm başvurular Migros marketin kurumsal internet sayfası üzerinden online olarak yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak, aşağıda belirtilen linki tıkladıktan sonra üye kaydı yapmaları gerekmektedir. Üye kaydı yaptıktan sonra, Migros kariyer sayfası üzerinden başvuru formunu doldurarak online başvurularınızı yapabilir ve başvuru sonuçlarını, belirttiğiniz mail adresinden takip edebilirsiniz.

Migros market 1000 personel alımı başvuruları devam ediyor!

İş başvurusunda bulunurken, hangi şubeye başvuru yaptığınızı belirtmeniz gerekmektedir.

Hemen Online İş Başvurusu Yapmak İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ