Özel Sektör İş İlanları

MNG Kargo Tarafından Yayımlanan İlanlarla En Az Lise Mezunu Personel Alınıyor!

Kariyer siteleri üzerinden 15 ilan yayımlayan MNG Kargo Türkiye genelinde yer alan şubelerinde görevlendirmek üzere personel alımları yapacak.

Söz konusu MNG Kargo tarafından yayımlanan ilanlarda adaylardan talep edilen genel ve özel başvuru şartlarını sitemizde okurlarımızla paylaşıyoruz.

MNG KARGO PERSONEL ALIMLARINI HANGİ KADROLARDA YAPACAK?

MNG Kargo tarafından yayımlanan ilanlarda ise alım yapılacak olan kadrolar şu şekilde;

“Bölge saha satış yönetmeni, orta düzey yönetici, Veri Bilimci, İnsan Kaynakları Uzmanı, Bütçe ve Finansal Raporlama Yöneticisi, Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı, operasyon uygulamaları iş analisti, kurumsal müşteri çözümleri iş analisti ve orta düzey yönetici” olarak açıklandı.

GENEL ŞARTLARI

MNG Kargo tarafından yayımlanan ilanda adaylardan talep edilen genel başvuru şartları arasında ise bu şartlar yer aldı.

Adayların en az lise mezunu olması gerekiyor ve erkek adayların askerlik şartını yerine getirmiş olması zorunlu.

Bunun yanı sıra 40 yaşını doldurmayan, yoğun iş temposuna ayak uyduran adayların başvuruları alınacak.

Söz konusu diğer başvuru şartları ise; “bilgisayar ve ofis programlarını üst düzey kullanabilecek, en az 1 yıl deneyimli. Müşteri odaklı hizmet anlayışı, Organizasyon ve takip yeteneği gelişmiş olmak” olarak açıklandı.

BAŞVURU SÜRECİ

MNG Kargo personel alım ilanına başvurular, ilanların sürelerine göre farklı tarihlerde sona ermekte. Söz konusu ilana başvuruda bulunmak için: https://goo.gl/6tnop2 (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak/yazarak personel alım ilanına başvuru yapabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net