Özel Sektör İş İlanları

Onurair Personel Alım İlanı Yayımlandı

Türkiye’nin en büyük havayolu firmaları arasında yer alan Onur Air personel alımlarına devam ediyor. 1992 yılında Türk havacılık sektörüne giriş yapan Onur Air 2019 yılında da personel alımlarına devam ediyor. Onur Air bugünlerde 22 uçakla filosu ile hizmet vermeye devam ediyor.

Onur Air 2003 yılından bu yana uluslararası uçaklar yapan firmalar ile anlaşma sağlamış durumda. Türkiye’nin farklı yerlerinde açık pozisyonlarda eleman arayışına devam eden Onur Air kariyer siteleri üzerinden başvuruları kabul ediyor.

BAŞVURU VE BAŞVURU ŞARTLARI

Onur Air iş ilanları kariyer Sitesi üzerinden yapılmaktadır. Sitenin arama kısmına Onur Air yazarak arama pozisyonlarını bulabilirsiniz. Alım şartlarında ise açık olan pozisyonlara göre alım şartları farklılık göstermektedir. Uçuş yapılacak bölgelere göre yabancı dillerde değişiklik istenebilir özellikle uluslararası uçuşlarda görev alanlar için yabancı dil bilme zorunluluğu vardır.

Kabin memuru alımlarında fiziksel özellikler istenmektedir. Kadınlar için 1.60 – 1.80 boylarında olmak erkeklerde 1.70 – 1.90 boylarında olmak ve kilo boy orantısına sahip olmaları istenmektedir.

Başvuru: Başvuru için aşağıdaki linki tarayıcılarınızın adres satırına kopyalayınız.

Başvuru linki: https://goo.gl/Ps5gvZ