Özel Sektör İş İlanları

Pegasus Hava Yolları Çeşitli Pozisyonlarda Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Pegasus Hava Yolları kariyer siteleri üzerinden bir ilan yayımlayarak çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını duyurdu. Lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği söz konusu personel alım ilanına dair tüm bilinmesi gerekenleri siz ziyaretçilerimize aktarıyoruz. 

PEGASUS HAVA YOLLARI PERSONEL ALIM İLANI

Pegasus Hava Yolları tarafından yayımlanan ilan metninde 15 farklı pozisyonda alım yapılacağı açıklandı. İşte alım yapılacağı ilan edilen pozisyonlar, Misafir Destek Elemanı, Ekip Tahsis Elemanı, Simülatör Teknisyeni, Eğitim Uzmanı, Proje Yöneticisi, Ar-Ge ve Bilgi Teknolojileri Yöneticisi, Elektrik Teknisyeni, İşçi, Engelli Ofis Destek Elemanı, Mekanik Teknisyeni ve Ağ Uzmanı.

BAŞVURU KOŞULLARI

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ve yukarıda siz okuyucularımıza kadro detaylarını aktardığımız personel alım ilanında adayların başvuru taşımaları gereken başvuru koşullarına ilişkin bilgilerde yer aldı. Bu koşullara göre, adaylar hem kurumun personel alımı genel şartlarına hem de ilan edilen kadro için istenilen şartlara haiz olması gerekiyor. İşte tüm başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adayların için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda olmak, alım yapılacak kadro gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesini karşılamak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, pozitif enerjili, İletişim becerileri güçlü olmak, MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilmek, takım çalışmasına yatkın, ekip olabilmek, koordinasyon, planlama ve raporlama becerileri gelişmiş olmak, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, seyahat engeli olmamak ve varsa unvanlara göre belirlenen özel şartları sağlamak.

BAŞVURU SÜRECİ

Pegasus Hava Yolları personel alım ilanını Temmuz ayının girmesiyle güncelledi. Bu kapsamda ilan edilen pozisyonlar için başvuru süreci devam etmekte olup ilana başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. İlana ulaşmak ve başvuruda bulunmak için yan tarafta vermiş olduğumuz bağlantıyı (https://goo.gl/VNx5PZ) kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA