Özel Sektör İş İlanları

Pegasus Hava Yolları En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Pegasus Hava Yolları en az lise mezunu olmak kaydıyla personel alımı yapacağını ilan etti. 

Şirket tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadro ve başvuru detaylarını siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. İşte Pegasus Hava Yolları personel alım ilanı detayları

HANGİ KADROALRDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Pegasus Hava Yolları tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanında lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar bulunuyor. 

Firmanın İstanbul’da bulunan birimlerinde görevlendirileceği ilan edilen personel alımlarında ise toplam 4 farklı pozisyonda ilana çıkıldı. Yayımlanan ilanda yer alan açık kadrolar şu şekilde; Pegasus Hava Yolları tarafından yayımlanan personel alım ilanda, Elektrik Teknisyeni, Uçak Yükleme İşçisi, Mekanik Teknisyeni, Atölye Teknisyeni, Ofis Destek Elemanı kadroları bulunuyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlan edilen pozisyonlara aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlayan adayların başvuruları kabul edilecek. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapacaklar. Firmanın anlaşmalı olduğu bu siteye üye olan adaylar aşağıda sizlere aktardığımız bağlantı üzerinden başvurularını yapabilecekler. 

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan Pegasus Hava Yolları personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar için firma bazı koşullar yayımladı. İlan metinlerinde yer alan bu koşulları sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacak. İşte Pegasus Hava Yolları tarafından belirlenen o koşullar

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adayların için askerlik ile ilişiği bulunmamak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, pozitif enerjili, İletişim becerileri güçlü olmak, MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilmek, takım çalışmasına yatkın, ekip olabilmek, koordinasyon, planlama ve raporlama becerileri gelişmiş olmak, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, seyahat engeli olmamak.
Pegasus Hava Yolları personel alım ilanında adayların ayrıca; alım yapılacak pozisyon unvanlarına göre belirlenen eğitim seviyesini karşılamaları, isteniyorsa ilgili yabancı dil bilgisini sağlaması, belge, sertifika veya hizmet şartı varsa bunlara haiz olmak ve kadrolara göre belirtilmiş diğer özel şartları sağlaması istiyor. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/9x8Zkj (İlana ulaşmak ve başvuruda bulunmak için yan tarafta vermiş olduğumuz bağlantıyı kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın.)

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Kabin memuru alımı ne zaman yapılacak bilgi verebilir misiniz teşekkürler