Özel Sektör İş İlanları

Pronet Güvenlik Hizmetleri Farklı İllerde Çok Sayıda Personel Alıyor

Pronet Güvenlik Hizmetleri, Kasım ayında, farklı illerde en az lise mezunu çok sayıda personel alımı yapıyor. İşte detaylar:

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Saha Satış Uzmanı, Portföy Yöneticisi, .Net Yazılım Uzman Yardımcısı, Personel Uzman Yardımcısı, Yeni Mezun-Saha Satış Uzmanı, Satış Müdür Yardımcısı, Portföy Yöneticisi, İş Zekası Uzmanı, Yeni Mezun-Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Tele-Satış Uzmanı, Montaj Ekip Şefi, Montaj Teknisyeni, Servis Şefi

ALIM YAPILACAK İLLER

Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kocaeli, Sakarya, İstanbul(Asya)

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Endüstri Meslek Lisesi veya MYO Elektrik/Elektronik bölümlerinden mezun olmak, tercihen elektronik güvenlik sistemlerinin montaj ve kurulumu konusunda deneyimli ( Özellikle DSC ve GE panelleri) olmak, kablolama ve elektronik cihaz montajı yapabilecek olmak, alanında konuya teknik açıdan hakim, pratik, planlı ve ekip çalışmasına uyumlu olmak, yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilen, fazla mesai yapabilecek olmak, ehliyeti ve aktif sürüş deneyimi olmak, tercihen askerlik görevini tamamlamış veya en az 3 yıl tecilli olmak.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

Pronet Güvenlik Hizmetleri, personel alım ilanına başvurular, farklı tarihlerde sona eriyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/tcuu3Q

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA