Özel Sektör İş İlanları

Roketsan Ekim Ayı Personel Alım İlanı

Roketsan, bir personel alım ilanı yayımlayarak çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımları yapacağını duyurdu.

Roketsan personel alım ilanına başvuracak adayların, talep edilen bazı şartlara haiz olmaları gerekiyor. İşte detaylar:

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Havacılık Uzay/Uçak Mühendisi, Fizik/Fizik Mühendisi, Aday Mühendis, Kimya/Kimya Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Endüstri Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Teknisyen, Makine Mühendisi, Genel Başvuru, Elektrik Elektronik Mühendisi, Proje Yönetimi Mühendisi.

PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

T.C. Vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış /muaf ya da en az iki yıl tecilli olmak, iyi derecede İngilizce bilgisine (okuma, konuşma, yazma) sahip olmak ve TOEFL, IELTS, YDS, vb. sınavlarla belgeleyebilmek, alanıyla ilgili güçlü teorik bilgiye sahip olmak ve/veya teorik bilgisini güçlendirmek konusunda istekli olmak, MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, gerektiğinde esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek, yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak, Ankara’da ikamet etmek veya edebilecek olmak, pozisyonlara göre en az lise mezunu olmak, 30 yaşını aşmamış olmak, mesleki deneyime sahip olmak.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ VE ŞEKLİ

Roketsan, personel alım ilanına başvurular, tüm pozisyonlar için 31 Aralık 2017 tarihinde sona erecek. İleride personel açığı oluşması durumunda değerlendirilecek genel başvuru için ise 30 Nisan 2018’e kadar devam edecek. Personel alım ilanına başvurular, Roketsan resmi internet sitesinen ik.roketsan.com.tr adresinden yapılacak.

İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/WDSCis

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA