Özel Sektör İş İlanları

Roketsan Farklı İllerde ve Pozisyonlarda Personel Alımı Yapıyor

Roketsan resmi İnsan Kaynakları sitesinde yayımlanan ilan ile farklı illerde ve pozisyonlarda personel alımları yapacağını duyurdu. İşte detaylar:

ROKETSAN PERSONEL ALIMI YAPILACAK POZİSYONLAR

Roketsan personel alımları; Genel Başvuru, Teknisyen, Aday Mühendis, Fizik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi , Uçak Mühendisi, Proje Yönetimi Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Kimya Mühendisi, Makine Mühendisi pozisyonlarında yapılacak.

Alınacak personeller Ankara’da görevlendirileceğinden adayların Ankara’da ikamet ediyor veya edebilecek olması gerekiyor.

İLANA BAŞVURU ŞARTLARI

Roketsan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların; T.C. vatandaşı olmaları, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, muaf ya da en az iki yıl tecilli olmak, gerektiğinde esnek çalışma şartlarına uyum sağlayabilmek, yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamaları, Ankara’da ikamet etmek veya edebilecek olmaları, kadrolara göre belirlenen ilgili eğitim seviyesinden mezun olmaları gerekiyor.

Ayrıca; MS Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek, gerektiğinde esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmek ve yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak da aranan şartlar arasında yer alıyor.

ROKETSAN PERSONEL ALIMI BAŞVURULARININ YAPILMASI

Roketsan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi, ilanda yer alan kadrolar için farklı tarihlerde sona eriyor.  Başvuru yapmak istediğiniz pozisyona tıklayarak başvuru tarihlerini görüntüleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

İlanların detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/k2Yw1P linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA