Özel Sektör İş İlanları

Roketsan Farklı Pozisyonlarda Personel Alımı İçin Yeni İlan Yayımladı

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden kurum tarafından ilan edilen açık pozisyonları yayımladı. 

Yayımlanan ilana göre kurum çok sayıda pozisyon için personel alımı yapacak. Bu alımlara en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar başvuru yapabilecek. İşte yayımlanan ilan metni ve adaylardan talep edilen koşullar,

ROKETSAN PERSONEL ALIM İLANI AÇIK KADROLAR

Roketsan personel alım ilanında toplam 15 farklı pozisyonda personel alımı yapılacağı ilan edildi. İlanlarda yer alan açık kadrolar ve eğitim seviyelerine göre dağılımını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Lise mezunu adaylar, Roketsan tarafından yayımlanan alım ilanlarından Teknisyen kadrosu için başvuruda bulunabilirler. Buna göre adayların meslek liselerinin, Elektrik Elektronik Kimya Teknolojisi Makine Makina ve Resim Konstrüksiyon Torna tesviye Metal İşleri bölümlerinden mezun olmaları isteniyor. 

Önlisans mezunu adaylar, Roketsan tarafından yayımlanan alım ilanlarından Tekniker kadrosu için başvuruda bulunabilirler. Tekniker kadrosu için adayların üniversitelerin Elektrik Elektronik, Kimya, Makine, Makine Ressamlığı, Mekatronik Metalurji önlisans bölümlerinden mezun olmaları talep ediliyor. 

Lisans mezunu adaylar, Roketsan tarafından yayımlanan alım ilanlarından Mühendis kadrosu için başvuruda bulunabilirler. Bu kadro için ise adayların Havacılık Uzay / Uçak Mühendisi, Fizik / Fizik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Satınalma Mühendisi Genel Başvuru, Endüstri Mühendisi, Makine Mühendisi, Proje Yönetimi Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Kimya / Kimya Mühendisi, Metalurji Ve Malzeme Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Aday Mühendisi olmaları isteniyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ve sizlere yukarda kadro detaylarını aktardığımız personel alım ilanları için adayların dikkat etmeleri gereken koşullar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, İlan edilen pozisyonların gerekliliklerine uygun eğitim seviyesinden mezun olmak. görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, kadrolara göre belirlenen tecrübe ve hizmet şartını sağlamak, alımın yapılacağı şehirde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda olmak, yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmamak ve belirtilen eğitim şartını sağlamak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Roketsan Teknisyen, Tekniker ve Mühendis alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını elektronik olarak gerçekleştirecekler. Adaylar başvurularını Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün web sayfası üzerinden yayımlanan ilanlar üzerinden yapacaklar. 

İlanlara ulaşmak ve başvuruda bulunmak için; sizlere yan tarafta parantez içinde verdiğimiz bağlantıyı (https://goo.gl/jQkERi) kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın.

Kamupersoneli.net – ANKARA