Özel Sektör İş İlanları

Roketsan Personel Alım İlanı (Lise Önlisans ve Lisans Mezunu)

Roketsan  çeşitli eğitim seviyelerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği çok sayıda kadroda personel alımı yapıyor.

Kurumun İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayımlanan ilanda yer alan boş pozisyonlar, ilana başvuru koşulları ve ilana başvuru sürecine ilişkin ayrıntılar şu şekilde,

ROKETSAN EN AZ LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nce yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadro detaylarında 13 farklı kadrodan personel alımı yapılacağı açıklandı. 

Söz konusu ilanda lise mezunu adayların başvuru yapabileceği teknisyen alım ilanlarına, Meslek liselerinin; Elektrik Elektronik Kimya Teknolojisi Makine Makina ve Resim Konstrüksiyon Torna tesviye Metal İşleri bölümlerinden mezun adaylar başvuruda bulunabilir. 

Önlisans mezunu adayların başvuru yapacağı tekniker alım ilanları için de bölüm şartı yer alıyor. Üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren Elektrik Elektronik, Kimya, Makine, Makine Ressamlığı, Mekatronik Metalurji bölümlerinden mezunu adaylar Roketsan personel alım ilanına başvuru yapabilirler. 

Lisans mezunu personel alım ilanında yer alan pozisyonlara, Havacılık Uzay / Uçak Mühendisi, Fizik / Fizik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Satınalma Mügenel Başvuruhendisi, Endüstri Mühendisi, Makine Mühendisi, Proje Yönetimi Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Kimya / Kimya Mühendisi, Metalurji Ve Malzeme Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Aday Mühendisi. olan adaylar başvuruda bulunabilecek.

Söz konusu eğitim şartlarının yanı sıra adayların mezun oldukları eğitim düzeyinin belirtildiği bir cv oluşturarak ilgi alanlarına göre Roketsan personel alım ilanına Genel Başvuru kısmından başvuru yapabilirler. 

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Roketsana personel alım ilanında yer alan kadro detaylarına göre, alımlar kurumun internet sayfası üzerinden yapılıyor. İlana başvuruda bulunacak adaylar, Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün web sayfası üzerinde yer alan İş İlanları kısmından ilgili kadroya başvuru yapabilirler. 

Yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan özel başvuru koşullarını görüntülemek ve ilana başvuruda bulunmak için haberimizin altında yer alan bağlantıdan faydalanabilirsiniz.

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Roketsan İnsan Kaynakları Müdürlüğü lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak için ilan metninde yayımlanan şartları taşımaları gerekiyor. 

İlana göre adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, kadrolara göre belirlenen tecrübe ve hizmet şartını sağlaması, alımın yapılacağı şehirde ikamet ediyor veya edebilecek olması, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmaması, yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli bulunmaması isteniyor. 

Bu şartların yanı sıra kurum ilanda yer alan kadrolar ve unvanlar için bazı özel şartlar talep edebilir. Bu özel şartları aşağıda vermiş olduğumuz bağlantılar aracılığıyla öğrenebilirsiniz. 

İlanda yer alan özel şartları görüntülemek ve başvuru yapmak için; https://goo.gl/WDSCis

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. 2 yıllık elektirik ve enerji teknolojisi de başvuru yapabilsin