Özel Sektör İş İlanları

Roketsan Personel Alım İlanları Yayımlandı (Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu)

Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden çeşitli ilanlar yayımlandı. Söz konusu ilanlara göre en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilmektedir. 

İLANLARIN DETAYLARI

Roketsan tarafından yayımlanan ilanlarda lise mezunu, ön lisans mezunu ve lisans mezunu olan adaylar için ayrı ayrı başvuru şartları belirlenmiştir. Başvuru şartlarının detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

Lisans mezunu adaylar, Roketsan tarafından yayımlanan alım ilanlarından Mühendis kadrosu için başvuruda bulunabilirler. Bu kadro için ise adayların Havacılık Uzay / Uçak Mühendisi, Fizik / Fizik Mühendisi, Bilgisayar Mühendisi, Satınalma Mühendisi Genel Başvuru, Endüstri Mühendisi, Makine Mühendisi, Proje Yönetimi Mühendisi, Mekatronik Mühendisi, Kimya / Kimya Mühendisi, Metalurji Ve Malzeme Mühendisi, Elektrik Elektronik Mühendisi, Aday Mühendisi olmaları isteniyor. 

Önlisans mezunu adaylar, Roketsan tarafından yayımlanan alım ilanlarından Tekniker kadrosu için başvuruda bulunabilirler. Tekniker kadrosu için adayların üniversitelerin Elektrik Elektronik, Kimya, Makine, Makine Ressamlığı, Mekatronik Metalurji önlisans bölümlerinden mezun olmaları talep ediliyor. 

Lise mezunu adaylar, Roketsan tarafından yayımlanan alım ilanlarından Teknisyen kadrosu için başvuruda bulunabilirler. Buna göre adayların meslek liselerinin, Elektrik Elektronik Kimya Teknolojisi Makine Makina ve Resim Konstrüksiyon Torna tesviye Metal İşleri bölümlerinden mezun olmaları isteniyor. 

BAŞVURU DETAYLARI

Roketsan tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yapacak olan adaylar başvurularını elektronik olarak gerçekleştireceklerdir. Adaylar başvurularını yapmak için aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayacaklardır.

Başvuru adresi: https://goo.gl/jQkERi

KAMUPERSONELİ.NET 

Bir Yorum

  1. iş başvurumu daha önceden yaptım ve 22.10.2018 tarihinde de yeniledim.uygun görülmesi halinde mülakata katılmak istiyorum.kendim sanat okulu teknik lise nümerik kontrol bilgisayarlı cnc ve makine bölümü mezunuyum.saygılar sunuyorum.