Özel Sektör İş İlanları

Şişe ve Cam Fabrikaları En Az Lise Mezunu Personel Alım ilanı

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre; Türkiye genelinde farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere çok sayıda personel alımları yapılacak.

Şişe ve Cam Fabrikaları personel alım ilanlarında engelli adaylar için de ilanlar yer alıyor. İlan detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz:

ŞİŞE ve CAM FABRİKALARI PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yayımlanan ilanlarda talep edilen şartlara durumu uyan adaylar, aşağıda yer alan link üzerinden başvuru yapabilecek. Son başvuru tarihleri alım yapılacak pozisyonlara göre değişiklik gösteriyor. Tüm pozisyonları görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/7UnjB8 adresini, tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

Şişe ve Cam Fabrikaları personel alım ilanına başvuru yapabilmek için, pozisyonlara göre en az lise mezunu olmak, başvuru yapılacak alanda tecrübeli olmak gerekiyor. Ayrıca başvuru yapacak adayların MS Office programlarını iyi derecede bilmeleri ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması da gerekiyor. Başvuru yapacak adaylar, personel alımı yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmalı.

PERSONELLERİN GÖREVLENDİRİLECEĞİ İLLER

Şişe ve Cam Fabrikaları bünyesinde alınacak personeller; İstanbul, İzmir, Gaziantep, Bursa, Ankara, Mersin, Kocaeli ve Kırklareli illerinde görevlendirilecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA