Özel Sektör İş İlanları

TAİ TUSAŞ Motor Sanayii En Az 3 Bin TL Maaş İmkanıyla İŞKUR Üzerinden Personel Alımı Yapıyor!

Türkiye’de  F-16 uçaklarının F110-GE-100 motorlarının montajı ve bakımını yapan TAİ TUSAŞ Motor Sanayii yeni istihdam sağlıyor.

TAİ TUSAŞ Motor Sanayii, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımladığı iş ilanlarıyla personel alımı yapacağını duyurdu ve personel istihdamı sağlanacak kadroları Makine Mühendisi ve finans uzmanı olarak paylaştı.

Kadın ve erkek adayların başvuruda bulunabileceği iş ilanlarına başvurular online olarak; “https://esube.iskur.gov.tr” aracılığıyla şahsen olarak ise; “herhangi bir İŞKUR şubesine” gidilerek yapılabilir.

Bunun yanı sıra personel alımı iş ilanlarına başvuru yapacak adayların talep edilen kadrolar için uygun olması zorunlu.

Başvuru şartlarına uygun olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Başvurular 15 Ağustos 2019 tarihinde sona erecek.

İlanda kadro dağılımı ise şu şekilde sıralandı;

3 Makine Mühendisi

2 Finans Uzmanı

KADRO ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

TAİ TUSAŞ Motor Sanayii personel alımı için talep edilen kadro özel başvuru şartları şu şekildedir;

MAKİNE MÜHENDİSİ

İşsizlik maaşı alan adaylar sistem üzerinden başvuru yapmaları halinde, belirtilen tarihte iş görüşmesine katılmak zorundadırlar. Aksi takdirde işsizlik maaşları kesilir.

Üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun (bilgisayar, elektrik elektronik, makine, uçak, mekatronik, havacılık ve uzay, endüstri vb.) Personel alınacaktır. İngilizce dil seviyesi iyi olanlar tercih edilir.

DETAY İÇİN TIKLAYIN

FİNANS UZMANI

İşsizlik maaşı alan adaylar sistem üzerinden başvuru yapmaları halinde, belirtilen tarihte iş görüşmesine katılmak zorundadırlar. Aksi takdirde işsizlik maaşları kesilir.

Üniversitelerin iibf bölümlerinden mezun personel alınacaktır. İngilizce dil seviyesi iyi olanlar tercih edilir.

DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. motor sanayi eskişehirde tai ankarada. kadın ve erkek adaylar başvurabilir ne demek editörünüz kim google kullanmayı bilmiyor mu

  2. 3000 lira veriyormuş
    tai tusaş mitor sanayii
    alaymı ediyorsunuz ulan milletin aklıyla
    sıradan dokuma fabrikalarında bile
    en az 3000 lira veriyorlar
    sizin bu yaptığınız resmen başak geçmek

  3. Tusaş Motor Sanayii yani TAI değil TEI'dir, Eskişehir'dedir. Lütfen yapılan haberleri / paylaşımları biraz bilerek yapın lütfen çünkü çok itibar gören bir sitesiniz. Lütfen.