Özel Sektör İş İlanları

TEV, Türk Kızılayı, TAV, THY ve BEDAŞ Kasım Ayı Sonuna Kadar Personel Alımları Yapıyorlar

Kariyer siteleri ve kendi web adresleri üzerinden yayımladıkları ilanlarla beraber “personel” alımı yapacaklarını duyuran kurumların ilanlarını sitemizde okurlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz.

Söz konusu yayımlanan ilanlarla beraber çok sayıda Türkiye geneli personel alımları gerçekleştirilmekte.

Türk Eğitim Vakfı (TEV), Türk Kızılayı, Türk Hava Yolları, TAV ve BEDAŞ tarafından yayımlanan ilanlara yönelik olarak personel alım ilanları detaylarını paylaşıyoruz.

TEV PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

TEV tarafından yayımlanan personel alım ilanında vakfın en az lise mezunu olmak kaydıyla Bağış Kabul Sorumlusu kadrosuna personel alımı yapacağı ilan edildi. Ankara ve İstanbul’da yapılacak alımlarda hem normal vatandaşlar hemde engelli vatandaşlar başvuruda bulunabilecek. 

Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup ilana son başvuru tarihi 16 Kasım olarak duyuruldu. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımladığı kariyer sitesi üzerinden yapabilirler. 

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

Türk Kızılayı kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanında çok sayıda kadroda personel alımı yapacağını duyurdu. Farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar şu şekilde,

Mali İşler Asistanı, Kan Bağışçısı Kazanım Personeli, Doktor, SAP Çözümleri Takım Lideri, SAP Uygulama Uzmanı, SAP Teknik Uzman, Toplum Merkezi Yöneticisi, Organizasyonel Gelişim ve Ücret Yönetimi Uzmanı, Çalışan Eğitim ve Gelişim Müdürü, Çalışan Eğitim ve Gelişim Uzmanı, Performans ve Yetenek Yönetimi Uzmanı, Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı, İnsan Kaynakları İş Ortağı, Sağlık Uzmanı, Sosyal Hizmet Uzmanı, Satın Alma ve Lojistik Sorumlusu.

THY PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanında en az lise mezunu adaylar arasından Kabin Memuru alımı yapılacağı duyuruldu. 01/01/1988 ile 31/12/1999 tarihleri arasında doğmuş adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanında iyi derecede İngilizce bilmek şartı bulunuyor. 

TAV PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

TAV havalimanları tarafından yayımlanan ilanlarla beraber “güvenlik görevlisi ve satış danışmanı” alımı yapılacağı bildirildi.

Güvenlik görevlisi detayları adayların Atatürk Havalimanı’nda görevlendirileceği açıklandı ve özel güvenlik kimlik kartına sahip olması gerektiği bildirildi.

Ayrıca en az lise mezunu şartı talep edilirken 35 yaşını aşmayan adaylardan başvuru yapması istenildi.

Erkek adayların en az 1,70 CM boy ve bayanlar ise en az 1,60 CM boy şartı zorunlu.

Satış danışmanı olarak işe alınacakların ATÜ Duty Free Ankara Mağazalarında satış danışmanı görevinde bulunacağı bildirildi.

Ayrıca insan ilişkilerinden başarılı olunmasının yanı sıra iletişimi yüksek, güleryüzlü ve özgüvenli adayların başvuru yapması talep ediliyor.

BEDAŞ PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

BEDAŞ tarafından yayımlanan ilanlar kapsamında;

“Eğitim Teknolojileri Uzmanı,  Elektrik Teknik Personeli, Uzun Dönem Stajyer, Oracle EAM Danışmanı, Teknik Eğitim Uzmanı ve Tesis Kontrol Mühendisi” pozisyonlarına personel alımları yapılacağı açıklandı.