Özel Sektör İş İlanları

THK En Az Ön Lisans Mezunu Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yeni bir personel alım ilanı yayımlanarak Ankara’da farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımları yapılacağı duyuruldu.

THK personel alımları, Uçak / Helikopter Teknisyen Yardımcısı, Planlama Uzmanı ve İdari İşler Personeli pozisyonlarında yapılacak. Personeller tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

İlana başvuru yapabilmek için; en az ön lisans mezunu olmak, başvuru yapılacak alanda tercihen deneyimli olmak, ekip çalışmasına yatkın ve kurumsal kültüre sahip olmak gerekiyor.

Ayrıca THK adaylardan, diksiyonu düzgün ve iletişimi kuvvetli, MS Office programlarını ileri derecede kullanabilmek, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak ve B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif araç kullanabilmek şartlarını taşımalarını istiyor.

Adayların, seyahat engeli olmaması, Ankara’da ikamet ediyor ve edebilecek olması, 30 yaşını aşmamış olması gerekiyor.

SON GÜN 15 ARALIK 2017 !

Türk Hava Kurumu tarafından yayımlanan 3 farklı pozisyonda personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların başvuruları, 15 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecek. İlana başvuru yapmak ve tüm detayları görüntülemek için https://goo.gl/rGxA0q linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA