Özel Sektör İş İlanları

THY En Az Lise Mezunu Kabin Memuru Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesi üzerinden bir ilan yayımlayarak çok sayıda kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. 

En az lise mezunu adayların başvuru yapabilecekleri kabin memuru alım ilanlarında adaylardan talep edilen tüm koşulları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. İşte ayrıntılar;

THY KABİN MEMURU ALIM İLANI

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından adaylara duyurulan Kabin Memuru alım ilanında yapılan açıklamada, THY bünyesine güler yüzlü, dinamik, ekip çalışmasına yatkın, iletişim becerileri yüksek bayan kabin memuru alımı yapılacağı ilan edildi. 

PEKİ İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

THY’nin internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuru ile adaylara duyurulan personel alım ilanında adaylardan hem genel başvuru koşullarına hem de ilana özel belirlenen başvuru koşullarına haiz olmaları isteniyor. 

Türk Hava Yolları tarafından talep edilen genel başvuru koşulları arasında, adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, 01/01/1988 ile 31/12/1997 tarihleri arasında doğmuş olmaları, en az lise mezunu olmaları, İyi derecede İngilizce bilmeleri ayrıca ikinci dil bilmek tercih sebebi ve bu şartların dışında adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydının bulunmaması isteniyor. 

Kabin memuru alım ilanına başvuru yapacak adaylara ayrıca sağlık ve fizik şartlarını sağlamaları gerektiği bildirildi. Bu şartlar arasında, 160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.), Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak, THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak, THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak. koşulları bulunuyor. 

BAŞVURULAR İNTERNET ÜZERİNDEN

Söz konusu alım ilanına başvuru yapacak adayların başvurularını THY’nin internet sitesi üzerinden yapacaklar. Kurum tarafından yapılan başvuru açıklamasında ilan edilen şartları taşımayanların ve internet başvurusu dışında herhangi bir şekilde başvuru yapanların başvurusu kabul edilmeyeceği vurgulandı. 

İlana ulaşmak ve başvuruda bulunmak için verdiğimiz bağlantıyı (https://goo.gl/4iMoHa) kopyalayın daha sonra tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA