Özel Sektör İş İlanları

THY En Az Lise Mezunu Kabin Memuru ve İletişim Personeli Alım İlanı

Türk Hava Yolları kendisine ait kurumsal internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile personel alımı yapacağını ilan etmişti. Kabin Memuru pozisyonunda personel alımı için ilan yayımlayan THY yeni bir ilan yayımladı. 

THY tarafından yayımlanan ilanda kurumun İletişim Genel Müdürlüğü’nde görevlendirilmek üzere çalışma arkadaşları alacağı bildirildi. 

THY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan iki farklı ilanda yer alan kadro detayları ve ilanlara dair koşullar şu şekilde,

Kabin Memuru Alım İlanı

THY tarafından yayımlanan kabin memuru alım ilanında bu pozisyonda çok sayıda personel alımı yapılacağı açıklandı. THY Kabin memuru alım ilanına ise, ”T.C. vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.) 01/01/1988 ile 31/12/1997 tarihleri arasında doğmuş olmak En az lise mezunu olmak İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.) Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak.” koşullarını sağlayan adaylar başvuru yapacak. 

THY adaylardan ayrıca sağlık ve fiziki görünüm koşulları da talep ediyor. 160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.), Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak, THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak, Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.

İletişim Personeli Alım İlanı

Türk Hava Yolları İletişim Başkanlığı’nda görevlendirilecek personel alımları için talep edilen başuru koşulları şu şekilde; T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, 01.01.1985 ve sonrası doğumlu olmak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeni ile ayrılmamış olmak, En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerden lisans derecesinde mezun olmak veya denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı üniversite bölümlerinden mezun olmak, Çok iyi derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olmak), Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya en az 1 yıl tecilli olmak tercih sebebidir.

Bu koşulların dışında adaylardan ayrıca tecrübe talep ediliyor. THY adayların Kurumsal iletişim alanında (reklamcılık, etkinlik planlama, sosyal medya, dijital medya, yayıncılık, pazar araştırması, marka çalışmaları, sponsorluk yatırımları, medya planlama ve medya satın alma alanlarının en az birinde) en az 3 yıllık iş tecrübesine sahip olmasını istiyor. 

İLANA BAŞVURU YAPMAK İÇİN

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantı aracılığıyla yayımlanan tüm ilanlara ulaşabilirler. İlana ulaşmak için bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

İlana ulaşmak için; https://goo.gl/kcPhnf

Kamupersoneli.net – ANKARA 

Bir Yorum