Özel Sektör İş İlanları

THY En Az Lise Mezunu Teknisyen Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları (THY), İnsan Kaynakları resmi sitesinde yeni bir ilan yayımlayarak Teknisyen pozisyonunda personel alımları yapacağını duyurdu. Alınacak personeller, İstanbul’da görevlendirilecek. İşte ilan detayları:

İlana başvuru yapacak adayların, T.C. vatandaşı olmaları, 1 Ocak 1979 ve sonrası doğumlu olmaları, adli sicil kaydı olmamak ve erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmaları, B sınıfı sürücü belgeli olmaları, vardiyalı çalışmaya engel durumlarının olmaması ve iyi derecede İngilizce biliyor olmaları gerekiyor.

ÖN LİSANS BÖLÜMLERİ

Adayların, 2 yıllık eğitim veren yüksekokulların Elektrik- Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, ElektronikElektronik Haberleşme, Elektronik Teknolojisi-Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Yüksek Teknisyenliğii, Endüstriyel Elektronik, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Mekatronik, Telekomünikasyon bölümlerinden mezun olması gerekiyor.

LİSANS BÖLÜMLERİ

Adayların, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin Elektronik Öğretmenliği, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Havacılık Elektrik ve Elektroniği, Uçak Elektrik-Elektronik bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor.

MESLEK LİSESİ BÖLÜMLERİ

Adayların, Teknik Lise veya Endüstri Meslek Liseleri’nin Elektronik, Endüstriyel Kontrol, Mekatronik bölümlerinden mezun olmaları tercih sebebi olacak.

ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

THY Teknisyen alım ilanına başvuru yapacak adayların, bilgisayarlı endüstriyel otomatik kontrol sistemlerinin işletimi ve bakımı konusunda tecrübeli, hidrolik, elektromekanik ve pnömatik sistemlerin işletimi ve bakımı hakkında genel bilgi ve tecrübe sahibi, bilgisayar (PC) donanımları ve PLC konusunda tecrübeli, Tercihen SRC belgesi sahibi olmları gerekiyor.

Ayrıca MS Office programları konusunda bilgili, elektronik kartların ve cihazların tamirinde deneyimli, tercihen temel, genel uçak ve aviyonik bilgisi sahibi, iletişim becerisine sahip, takım çalışmasına yatkın, koşullara kolay adapte olan ve çözüm üretebilme becerisi sahibi, olmaları ve öğrenmeye ve kişisel gelişime açık olmaları gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adaylar, başvurularını online olarak yapacaklar. Başvuruların ardından, uygun bulunan adaylar; sayısal- sözel yetenek İngilizce sınavlarına davet edilecek. İlana başvurular, yeterli sayıya ulaşılıncaya kadar devam edecek

Başvuru yapmak için https://goo.gl/dk4XQ8 linkini, tarayıcınızın adresi satırına kopyalayarak başvuru ekranına erişim sağlayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA