Özel Sektör İş İlanları

THY Personel Alımı Ekranı- 2019 Türk Hava Yolları Personel Alımı Yapıyor! THY Personel Alımı Başvuru Şartları Neler?

Türk Hava Yolları İstihdam Müdürlüğü’nün yayımladığı duyuru metninde ise;

“2019 yılı öncesinde CRM sürecinde re-test olumsuz (2 defa olumsuz) durumunda olan adaylarımız sürece tekrar dahil edilmiştir. Süreç ile ilgili işleyişi bilgilerinize sunarız.CRM sürecinde re-test olumsuz (1 kere DLR-2 ve 1 kere İstanbul Üniversitesi) olan adaylarımıza mail yoluyla başvuru linki gönderilecek olup adayların belirtilen link üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Tarafına mail ulaşmayan bu kapsamdaki adaylar, “kokpitistihdam@THY.com ” mail adresi ile iletişime geçebilir. Dil belgesi geçerliliğini yitiren adaylara, THY A.O tarafından yapılacak dil sınavında başarılı olmaları koşuluyla, kurul mülakatı süreci öncesine kadar (yaklaşık 2 ay) dil belgesini tamamlamaları için süre tanınacaktır.

DLR-1 sürecinde olumlu olan adayların sonuçları, adayın sınava katılmış olduğu tarih itibariyle 2 yıl geçerlidir. Diğer süreçlerin geçerlilik süresi bulunmamaktadır.

Süreçleri geçerliliğini yitiren adaylar tüm süreçlere tekrar katılım gösterecektir. Adaylar bu süreçlerden birinde olumsuz olmaları durumunda sürece devam edemeyecektir.

THY A.O. süreçlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.” denildi.

Bir Yorum

  1. İş arıyorum olursa çalışırım 13 sene havalimanin deneyim var