Özel Sektör İş İlanları

THY, TEV ve Kızılay Mayıs Ayı Personel Alım İlanı (Tecrübeli/Tecrübesiz)

Devlete bağlı kurumlar ve özel sektör firmaları yayımladıkları ilanlar ile Mayıs ayı içerisinde personel alımlarına devam ediyorlar. 

Kamupersoneli.net olarak bu haberimizde siz okuyucularımıza 3 farklı kurum tarafından yayımlanmış ve başvuru süreci devam eden personel alım ilanlarını derledik.

Söz konusu ilanlarda yer alan başvuru koşulları, ilanlara başvuru süreci ve diğer detayları sizlerle paylaşıyoruz. 

THY, TEV VE KIZILAY PERSONEL ALIMI YAPIYOR

Haberimizin başında aktardığımız kurumlar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. Söz konusu kurumlar kısa sürec önce ilanlarında güncelleme yaptılar. 

THY, TEV ve Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan kadroları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Kızılay Personel Alım İlanı; Türk Kızılayı yayımladığı personel alım ilanında çok sayıda kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Kurum tarafından yapılan açıklanan boş pozisyonlar şu şekilde, Lojistik Sorumlusu, Mali İşler Sorumlusu, Flebotomist, Laboratuvar Teknikeri, Şoför, Psikolog, Toplum Merkezi Yöneticisi, Proje Asistanı, Sağlık Uzmanı ve Doktor.

TEV Personel Alım İlanı; Türk Eğitim Vakfı (TEV) yayımladığı personel alım ilanında 5 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını açıkladı. Alım yapılacak bu pozisyonlar arasında Felsefe Öğretmeni, Rehberlik ve Psikolojik Danışman, Bağış Kabul Sorumlusu, İnşaat Müdürü ve Şube Müdürü kadroları yer aldı. 

THY Personel Alım İlanı; Türk Hava Yolları personel alım ilana göre, alımlar Kokpit Ekibi departmanına yapılacak. Bu alımlar ise şu kadrolardan olacak; Yetiştirilmek üzere pilot aday adayı, Simülatör uçuş öğretmeni, Kaptan Pilot, Tecrübeli Tecrübesiz İkinci Kaptan Pilot, Yetiştirilmek üzere ikinci kaptan pilot adayı.

GENEL BAŞVURU KOŞULLARI

Kadro detaylarına ilişkin bilgiler aktardığımız personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar bu üç kurum tarafından ilan edilen koşullara haiz olmaları gerekiyor. 

THY, TEV ve Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. Ayrıca ilanlarda yer alan özel koşullara haberimizin altında verdiğimiz bağlantılara aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına sahip olmak, alım yapılacağı ilan edilen kadrolara ve unvanlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli olmak, görevini yapmaya engel herhangi bir sağlık problemi olmayan, ekip çalışmasına yatkın, yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak ve güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu sonuçlanmak.