Özel Sektör İş İlanları

THY Yetiştirilmek Üzere Memur Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

THY kendisine ait internet sayfası üzerinden yayımladığı ilanlar ile kadrolarında eksik bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımları yapıyor. 

Farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği çeşitli kadrolarda yapılacağı ilan edilen alımlara dair yayımlayan ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

THY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Yolları daha önceden yayımladığı personel alım ilanında kısa süre önce güncellemeye gitti. Kurum yayımladığı yeni ilanında Kokpit Ekibi ile İdari ve Destek Personeli Ekibine yeni alımlar yapacağını duyurdu. 

THY tarafından yayımlanan ilanda yer alan kadrolar ise şu şekilde sıralandı. Uçuş İşletme Başkanlığı Uzman/Memur, Anadolu İstasyonlarında Yarı Zamanlı Personel, Yetiştirilmek Üzere Pilot Adayı, Simülatör Uçuş Öğretmeni, Kaptan Pilot, Tecrübeli 2. Pilot, Tecrübesiz 2.Pilot ve Yetiştirilmek Üzere 2. Pilot Aday Adayı

İLANLARA BAŞVURU KOŞULLARI

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Bu koşullar her bir kadro için ayrı ayrı belirlenirken kurum ayrıca ilanlara başvuruda bulunacak tüm adaylardan da bazı şartları yerine getirmelerini şart koşuyor. İlan metinlerinde yer alan bu genel ve özel başvuru koşullarını siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara göre belirlenen yaş aralığında olmak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak. Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, Çözüm odaklı yaklaşım yeteneğine sahip olmak, Erkek adaylar için; askerlik görevi ile ilişiği bulunmamak. 

İLANLARA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türk Hava Yolları’nca yayımlanan ve detaylarını siz okuyucularımıza yukarıda aktardığımız personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını elektronik olarak yapacaklar. 

Adaylar başvurularını kendilerine ait bilgiler ve başvuru formunu doldurmak suretiyle Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden yapacaklar. 

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar vermiş olduğumuz bağlantıyı (https://goo.gl/dW4Ahr) kullanarak ilanlara ulaşabilirler. Söz konusu bağlantıyı önce kopyalayın daha sonra internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA