Özel Sektör İş İlanları

Tofaş Farklı Pozisyonlarda Personel Alımları Yapıyor

Tofaş Türk Otomobil Fabrikası, yayımladığı ilan ile farklı pozisyonlarda ve farklı illerde görevlendirilmek üzere personel alımları yapacağını duyurdu. İşte detaylar:

Tofaş bünyesinde alınacak personeller; Bursa ve İstanbul’da, sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANILAN GENEL ŞARTLAR

Tofaş personel alım ilanına başvuru yapabilmek için; lisans seviyesinde eğitim veren ilgili fakültelerden mezun olmak, MS Office programlarını ve internet tabanlı programları etkin kullanım, aynı zamanda orta-üst düzeyde donanım bilgisine sahip olmak gerekiyor.

Ayrıca esnek ve uzun çalışma saatlerine uyumlu çalışabilme, otomobil endüstrisine yakın ve meraklı olmak, IT projelerinde en az 2 yıllık iş analistliği, proje yöneticiliği, yazılım mühendisliği ve/veya sistem analistliği deneyimine sahip olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak, iyi derecede İş analiz bilgisine sahip olmak. İş Analiz ve Test araç/ tekniklerini bilmek ve en az bir tanesini uygulayabiliyor olmak ve iyi derecede sistem analiz ve çözüm teknikleri bilgisine sahip olmak ve uygulayabilmek de gerekiyor.

Temel seviyede uygulamaların programlama yapısı,  uygulama ve çözüm mimarisine hakim olmak ve problem Çözümüne katkıda bulunmak, özüme destek sağlayabilecek kişilerle iletişime geçmek ve Problemin çözüm aşamalarını takip etmek ve sorumlu olduğu alanlarla ilgili iyi seviyede, şirket genelindeki iş süreçleri ile ilgili temel seviyede süreç bilgisine sahibi olmak da adaylarda aranılan şartlar arasında yer alıyor.

Tofaş personel alımları; Malzeme Denetleme Uzmanı, Ölçüm Laboratuvarı Lideri (Montabilita), Tofaş Akademi Gelişim Uzmanı (İnsan Kaynakları), Liderlik Gelişim Uzmanı, Planlama Uzmanı (Arge), Devreye Alma Mühendisi, İşyeri Hekimi, Hack-Auto Kariyer Kampı, Yetenek Kazandırma ve İşveren İletişimi Yöneticisi ve  İş Analisti Ve Çözüm Mimarı pozisyonlarında yapılacak.

BAŞVURU SÜRECİNE İLİŞKİN DETAYLAR

Tofaş personel alım ilanına başvurular; alım yapılacak ile ve pozisyonlara göre farklı tarihlerde sona eriyor. Detayları görüntülemek ve başvuru yapmak için https://goo.gl/cTpSWi linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA