Özel Sektör İş İlanları

Türk Eğitim Vakfı Personel Alım İlanı Yayımladı

Türk Eğitim Vakfı (TEV) kariyer siteleri üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. 

TEV tarafından yayımlanan personel alım ilanında vakfın iki farklı şehirde bulunan birimlerine personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Yayımlanan ilan ile ilgili tüm ayrıntılar şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR VE ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Türk Eğitim Vakfı ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere yayımladığı personel alım ilanında, alımların İstanbul ve Tekirdağ’da bulunan vakıf birimlerine yapılacağını duyurdu. 

TEV alım yapılacak kadrolara ilişkin olarak 3 farklı kadroda personel alımlarının yapılacağını açıkladı. Vakıf tarafından alım yapılacak pozisyonlar ise Bağış Kabul Sorumlusu, Şube Müdürü ve İnşaat Müdürü kadrolarında yapılacak. 

Yayımlanan ilanda yer alan kadrolara başvuruda bulunacak adaylardan talep edilen başvuru koşullarını aşağıda sizlere aktarıyoruz. 

TEV PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU KOŞULLARI

Türk Eğitim Vakfı yayımladığı personel alım ilanında, ilana başvuruda bulunmak isteyen adaylardan talep edilen başvuru koşullarına ilişkin detayları paylaştı. 

Buna göre TEV adaylardan vakfın personel alımlarında talep ettiği genel başvuru koşullarını ve alım yapılacağı duyurula 3 farklı pozisyon için belirlenen özel koşulların sağlanmasını istiyor. 

Başvuru koşullarına ilişkin detaylar şu şekilde, 

Bağış Kabul Sorumlusu kadrosu için;

En az Lise veya yüksekokul mezunu, Uzun süreli çalışmayı hedefleyen, İletişim ve ikna becerisi yüksek, çözüm üretebilen, Sürücü Belgesine sahip, aktif araç kullanan ve seyahat engeli bulunmayan, MS Office uygulamalarına hâkim, Bay veya bayan (erkek adaylar için askerlik yükümlülüğü bulunmayan), Maksimum 35 yaşında,

Şube Müdürü kadrosu için;

Dört yıllık üniversite mezunu, Minimum 10 yıllık yöneticilik deneyimi olan, İşbirliği geliştirme, faaliyet planlama konularında deneyimli, Sosyal alanlarda aktif, pozitif ve temsil yeteneği olan, Kısa ve orta vadeli iş planlamaları konusunda deneyimli, İnsan ilişkilerinde başarılı, Vakıf değerlerini özümseyen ve uzun yıllar çalışmayı hedefleyen, Seyahat engeli bulunmayan, Ehliyet sahibi, Tekirdağ’da ikamet eden,

İnşaat Müdürü kadrosu için;

Üniversitelerin mimarlık veya inşaat mühendisliği bölümünden mezun, Üniversitelerin mimarlık veya inşaat mühendisliği bölümünden mezun, Excel, Power Point ve AUTOCAD programlarını iyi düzeyde hâkim, Üst Yönetime sunum hazırlama konusunda tecrübeli, Proje Yönetim firmasında çalışmış veya projelerinin tasarım koordinasyon ve şantiye yönetimi süreçlerinde Proje Yönetim firmaları ile beraber çalışmış, Teknik Ofis tecrübesi olan, metraj ve hakediş konularında tecrübeli, Sistem Kurma, planlama ve koordinasyon becerisi yüksek, İstanbul’da ikamet eden, yurtiçi seyahat engeli olmayan, B sınıfı ehliyete sahip ve aktif araç kullanabilen,

İLANA BAŞVURU SÜRECİ

Kariyer siteleri aracılığıyla adaylara duyurulan personel alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlana son başvuru tarihi ise ilanda yer alan ve alım yapılacağı açıklanan her bir pozisyon için ayrı ayrı belirlenmiştir. 

İlana başvurular ilanın yayımlandığı site üzerinden elektronik olarak yapılacaktır. 

İlana başvuruda bulunmak ve diğer detayları görüntülemek için vermiş olduğumuz bağlantıyı (https://goo.gl/ndK6u9) kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın.

Kamupersoneli.net – ANKARA