Özel Sektör İş İlanları

Türk Eğitim Vakfı (TEV) En Az Lise Mezunu Bağış Kabul Personeli Alım İlanı Yayımladı

Türk Eğitim Vakfı (TEV) kariyer siteleri aracılığıyla bir personel alım ilanı yayımladı. 

TEV tarafından yayımlanan personel alım ilanında vakfın en az lise mezunu olmak kaydıyla Bağış Kabul Sorumlusu kadrosuna personel alımı yapacağı ilan edildi. Ankara ve İstanbul’da yapılacak alımlarda hem normal vatandaşlar hemde engelli vatandaşlar başvuruda bulunabilecek. 

Yayımlanan ilanda yer alan diğer başvuru koşulları ve ilana başvuruların nasıl yapılacağı ile ilgili ayrıntıları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

TEV tarafından yayımlanan ve kariyer siteleri aracılığıyla adaylara duyurulan Bağış Kabul Sorumlusu alım ilanına başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

İlana başvuruda bulunacak adayların; En az lise veya yüksekokul mezunu, Uzun süreli çalışmayı hedefleyen, İletişim ve ikna becerisi yüksek, çözüm üretebilen, Sürücü Belgesine sahip, aktif araç kullanan ve seyahat engeli bulunmayan, MS Office uygulamalarına hâkim, Bay veya bayan (erkek adaylar için askerlik yükümlülüğü bulunmayan), Hafta sonu ve hafta içi esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek şartlarına haiz olmaları gerekiyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup ilana son başvuru tarihi 16 Kasım olarak duyuruldu. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını ilanın yayımladığı kariyer sitesi üzerinden yapabilirler. 

İlana başvuruda bulunmak ve diğer detayları görüntülemek için vermiş olduğumuz mavi renkteki bağlantıyı (https://goo.gl/sKzZmE) kopyalayın ve internet tarayıcınıza yapıştırın.

Kamupersoneli.net – ANKARA