Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Kurumu En Az Lise Mezunu Personel Alımı İçin İlan Yayımladı

Türk Hava Kurumu uzun bir aranın ardından personel alımı yapacağını duyurdu. 

Kumun anlaşmalı olduğu kariyer sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanına dair tüm bilinmesi gerekenleri siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

THK PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

Türk Hava Kurumu yayımladığı personel alım ilanında tek bir pozisyonda personel alımı yapılacağını açıkladı. En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği ve THK tarafından yayımlanan ilana göre alımlar Güvenli Görevlisi kadrosuna yapılacak. 

Kurum yayımladığı ilan metninde ayrıca söz konusu pozisyon için yapılacak alımların Ankara’da bulunan Türk Hava Kurumu birimlerinde görevlendirileceğini bildirdi. 

TÜRK HAVA KURUMU PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURU KOŞULLARI

Yukarıda yer alan Güvenlik Görevlisi kadrosuna başvuru yapacak adayların Türk Hava Kurumu personel alımı yönergelerinde yer alan koşullara haiz olmaları gerekiyor. 

THK tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

5188 Sayılı Yasa gereği Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip, Asgari Lise ve Dengi okullardan Mezunu Olmak, 35 yaşını aşmamış olmak, Boy ve Kilo Orantılı Olması Kaydıyla, En Az 1,70 cm En Fazla 1,90 cm boylarında olmak, İlgili pozisyonda en az 3 yıl deneyimli ve Ankara’da ikamet etmek. 

THK personel alım ilanında adayların ayrıca, Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilmelerini, Ekip çalışmasına uyumlu olmalarını ve iletişimi ve görüntüsüyle kurumu temsil edebilmelerini talep ediyor. 

THK PERSONEL ALIM İLANINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türk Hava Kurumu personel alım ilanları, haberimizin başında da belirttiğimiz gibi kariyer siteleri aracılığıyla adaylara duyuruluyor. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını bu sitelere üye olduktan sonra elektronik olarak yapacaklar. 

Ayrıca THK yayımladığı personel alım ilanında ilana başvuruların 27 Nisan tarihi itibariyle başladığını ve 30 Nisan’da sona ereceğini bildirdi. İlana başvuru yapmak isteyen adaylar paylaşmış olduğumuz bağlantıyı (https://goo.gl/L39ZJZ) kopyaladıktan sonra internet satırına yapıştırıp daha sonra enter tuşuna basarak ilana ulaşabilir ve başvurularını yapabilirler. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Malesef thk 4 aydır maaş vermiyor ona göre gelin bu sorun 3 yıldır devam ediyor

  2. Milletin ahını almayın ayrılan personelin maaşını tazminatlarını ödeyin sonra personel alımı yapın kurum maaş ödeyemez durumda aman dikkat edin mağdur olmayın