Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Kurumu Lise, Önlisans ve Lisans Mezunu Personel Alım İlanı Yayımladı

Türk Hava Kurumu uzun bir aranın ardından personel alım ilanı yayımladı. Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanında, yer alan açık pozisyonlar, söz konusu pozisyonlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları ve ilana başvuruların nasıl yapılacağı detayları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

Türk Hava Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanının detayları şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

THK personel alım ilanlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. Uzun süredir personel alımına ilişkin bir ilan yayımlamayan kurum daha önceden yayımladığı ilanında güncellemeye gitti. 

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan ilana göre Türk Hava Kurumu üç farklı pozisyondan alım yapacak ve bu alımlara lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

Türk Hava Kurumu tarafından yayımlanan ilanda yer alan ve adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar arasında, Güvenlik Görevlisi, Uçak Teknisyeni ve Muhasave Uzmanı kadroları yer alıyor. Kurum ilan ettiği bu kadrolara kaç personel alımı yapacağına dair bir bilgi vermedi. 

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Personel alım ilanı yayımlayan her kurum gibi THK’da yayımladığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı koşullara haiz olmalarını istiyor. Bu koşullar arasında genel başvuru şartları ile kadrolara göre belirlenen özel başvuru şartları yer alıyor. 

Genel başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlara göre belirlenen özel koşullara haiz olmak. 

Güvenlik Görevlisi için özel şartlar; 5188 Sayılı Yasa gereği Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip, Asgari Lise ve Dengi okullardan Mezunu Olmak, 35 yaşını aşmamış olmak, Boy ve Kilo Orantılı Olması Kaydıyla, En Az 1,70 cm En Fazla 1,90 cm Boylarında Olması İlgili pozisyonda en az 3 yıl deneyimli,

Uçak Teknisyeni için özel şartlar; Tercihen Sivil Havacılık Yüksek Okulu veya Meslek Yüksek Okulu mezunu olmak, Uçak Bakım Gövde Motor, Uçak Bakım Havacılık Elektrik, Elektronik SHGM / ( EASA) B1-1 ve B1.2 kategori l (Gövde-Motor) lisanslarına sahip olmak, İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak,

Muhasebe Uzmanı için özel şartlar; Üniversitelerin İşletme, İktisat, Muhasebe vb. bölümlerinden mezun, Bilgisayarlı muhasebe bilen, Tercihen MİKRO ERP programını kullanabilen, Muhasebe alanında deneyimi olan, Tek Düzen Hesap Planı, Mali Tablolar, Beyannameler, Vergi Hukuku, Genel Muhasebe Mevzuatı, İş Hukuku, Sgk Mevzuatına hakim, Microsoft Office programlarını iyi derece bilen,

BAŞVURU SÜRECİ

Türk Hava Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup açıklanan kadrolar için herhangi bir son başvuru tarihi belirlenmemiştir. İlana başvuru yapacak adaylar ilanın yayımlandığı siteye üye olarak başvurularını elektronik olarak yapabilirler. 

İlana ulaşmak için yanda yer alan (https://goo.gl/XrYP1D) bağlantıyı önce kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve daha sonra enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net – ANKARA