Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Kurumu (THK) Farklı İllerde Görevlendirmek Üzere Personel Alımı Yapıyor!

Türk Hava Kurumu (THK) kariyer siteleri üzerinden yeni personel alımı ilanı yayımladı. İlana başvuru yapacakların genel başvuru şartlarına uygun olmaları talep edildi.

Başvuru şartlarına uygun olmayan adayların başvuru yapmaması talep edilmektedir. İlana başvuru yapacaklar “www.thk.org.tr” web adresini ziyaret edebilirler.

TÜRK HAVA KURUMU DUYURUSU

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yayımlanan insan kaynakları duyurusunda ise;

“Türk Hava Kurumu, sivil havacılık sektöründeki büyüme ve değişimdeki öncülüğüne paralel olarak çağdaş insan kaynakları uygulamalarındaki tüm gelişmelerin takip edilmesi ve Kuruma uyarlanmasına önem verir.

Alınacak adaylarda aranan ortak özellik, pozisyonun gerektirdiği eğitim, teknik bilgi ve yetkinlikler dışında, değerlerimizle doğru orantılı kişilik özelliklerine sahip olunmasıdır. Dürüst olmak, iş arkadaşlarını, kurumunu ve grubunu sahiplenmek, sonuç odaklı yaratıcı fikirler üretmek ve yenilikçi çözümler getirebilmek öncelikli değerlendirilen kriterlerdir.” denildi.

TÜRK HAVA KURUMU PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Kurumu (THK) personel alım ilanına istihdam edilecekler “Denizli(Pamukkale), Nevşehir(Ürgüp)” illerinde görevlendirilecektir.

Yayımlanan ilanda personel alımı yapılacak olan kadro ise; “Sıcak Hava Balon Pilotu” olarak açıklandı ve görev yeri THK Gökçen Havacılık İktisadi İşletmesi Balon işletme Müdürlüğü olarak bildirildi.

THK PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

THK tarafından yayımlanan ilanda genel şartlar şu şekilde açıklandı;

1- SHGM’ nin lisanslandırma şartlarına sahip olmak,

2- En az 750 saat uçuş saatine sahip olmak,

3- iyi derecede İngilizce bilmek  (ikinci dil tercih sebebidir)

4- En az 3 yıl tecrübeli olmak.

5- Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci)

Bir Yorum

  1. Bir markette müdür yardımcılığı yapıyorum çıkmayı planlıyorum uygun bir pozisyonda İstanbul'da yaşıyorum