Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Kurumu (THK) Farklı Kadrolarda Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Kurumu (THK) önceki günlerde yayımladığı ilanlarda yeni bir güncelleme yaparak başvuru tarihlerini uzattı. Söz konusu ilanlarda adaylardan istenilen başvuru şartlarına haiz olunması isteniliyor. Ayrıca ilanlara göre son başvuru tarihleri değişiklik gösterebiliyor. Peki THK personel alımına başvurular nereden yapılabilir? Başvurular nasıl yapılır? İşte detaylar…

THK PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular alınmaya başlandı. Söz konusu ilanlarda yer alan 3 farklı kadroda alım yapılacağı ifade edilirken bunlar sırasıyla; Pilot, İhale Uzmanı, Bilgi İşlem Direktörü olarak sıralanmış durumda. 

BAŞVURULARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Türk Hava Kurumu bünyesinde çalışmak isteyen adaylardan istenilen genel şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, belirlenen kadrolara göre eğitim seviyelerinden, lisans mezunu olmak. Kadrolara göre istenilen yaş aralığında olmak ve başvuru yapılacak kadrolara göre en az 2 yıl tecrübeli olmak. MS Office uygulamalarına hakim olmak, ekip çalışmasına yatkın, erkek adaylar için askerliğnii yapmış ve yapılmış sayılan belge ile kanıtlamak, yoğun iş temposunda çalışabilecek ve Anakra’da ikamet edebilecek adayların başvuru yapmaları ve bu şartların genel başvuru şartları olarak sıralanmış durumda.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu THK personel alım başvuruları devam ediyor. Başvuruların son tarihi olarak ilanlara göre farklı günler belirlenirken adayların buna göre başvuruları yapmaları isteniliyor.

THK personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar alt kısımda bulunan bağlantı adresi üzerinden söz konusu ilana erişim sağlayabilirler. Bu web adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

Söz konusu ilanın detayları için: https://goo.gl/rGxA0q (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz.)

Kamupersoneli.net I ANKARA