Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Kurumu (THK) Farklı Kadrolarda Personel Alıyor!

Türk Hava Kurumu (THK), geçtiğimiz günlerde bir ilan yayımlayarak personel alımı yapacağını duyurmuştu. Yayımlanan personel alım ilanı ile ilgili tüm detayları, Kamupersoneli.net olarak siz ziyaretçilerimizle paylaşmıştık. 

THK yayımladığı personel alım ilanında 13 Aralık tarihinde bir güncelleme yaptı. Türk Hava Kurumu tarafından güncellenen personel alım ilanı ile ilgili detayları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. İşte detaylar,

THK PERSONEL ALIM İLANINDA YER ALAN KADROLAR

Türk Hava Kurumu personel alım ilanlarını, kariyer siteleri aracılığıyla yayımlıyor. THK tarafından yayımlanan personel alım ilanında 5 farklı kadroda alım yapılıyor. Yayımlanan ilanlarda yer alan kadrolar şu şekilde belirtilmiş. Planlama Uzmanı, İdari İşler Personeli, Uçak / Helikopter Teknisyen Yardımcısı, Satın Alma Uzmanı, İhale Uzmanı, Lojistik Uzmanı

PERSONEL ALIMLARINA BAŞVURU YAPACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Türk Hava Kurumu bünyesinde çalışmak isteyen adayların taşımaları gereken genel nitelikler arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara göre belirlenen lise, önlisans veya lisans düzeyinden mezun olmak, Yine kadrolara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, başvuru yapacağı kadroda tercihen 2 yıl tecrübeli, bilgisayar ve MS Office uygulamalarını etkin şekilde kullanmak, Analitik düşünme ve problem çözme becerilerine sahip, Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmayan, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Ankara’da ikamet eden veya edebilecek durumda olan.

BAŞVURU SÜRECİ

Türk Hava Kurumu tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadrolara başvuru süreci devam etmekte olup ilanlara son başvuru tarihi 15 Aralık olarak açıklanmıştır. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türk Hava Kurumu personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar, ilanların yayımlandığı kariyer sitesine üye olarak başvurularını yapabilirler. Söz konusu ilanlara ulaşmak ve başvuru yapmak için aşağıda vermiş olduğumuz linki kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/gamTih

Kamupersoneli.net – ANKARA