Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Kurumu (THK) Kasım Ayı Personel Alım İlanı Yayımlandı!

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yeni ilanlar yayımlandı.

Kasım ayının gelmesiyle beraber Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yayımlanan ilanlarda ise adaylardan talep edilen genel ve özel başvuru şartları yer aldı.

Peki hangi kadrolara personel alımları yapılacak? İşte merak edilen tüm detaylar sitemizde.

HANGİ KADRODA PERSONEL ALACAK?

Türk Hava Kurumu (THK) kariyer siteleri aracılığıyla yayımladığı ilanda “tasarım uzmanı” alımı yapacağını açıkladı.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Hava Kurumu (THK) yayımladığı personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan bazı koşullara haiz olmalarını istiyor.

Bu koşullar arasında genel başvuru şartları ile kadrolara göre belirlenen özel başvuru şartları yer alıyor. 

Genel başvuru şartları arasında Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, görevini düzenli yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlara göre belirlenen özel koşullara haiz olmak olarak belirtiliyor.

BAŞVURU SÜRECİ DETAYI

Türk Hava Kurumu (THK) tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci devam etmekte olup açıklanan kadrolar için herhangi bir son başvuru tarihi belirlenmemiştir. İlana başvuru yapacak adaylar ilanın yayımlandığı siteye üye olarak başvurularını elektronik olarak yapabilirler. 

İlana ulaşmak için yanda yer alan (https://goo.gl/XrYP1D) bağlantıyı önce kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve daha sonra enter tuşuna basın. 

Kamupersoneli.net