Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları Deneyim Şartı Olmadan Farklı Kadrolarda Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları (THY) kadrosunda eksik bulunan birimlerine personel alımı yapılacağını açıkladı. 

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden yayımlanan ilanlarda farklı pozisyonlarda personellerin kurum bünyesine istihdam edileceği bildirildi. 

THY tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında alım yapılacağı açıklanan kadrolar, ilana başvuru koşulları ve ilana başvuru sürecine ilişkin detayları haberimizde bulabilirsiniz. 

THY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Yolları (THY) personel alım ilanlarını internet sayfası üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. THY tarafından yayımlanan ilanlara göre göre kurum İdari ve Teknik Personel departmanından personel alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilanlarda yer alan boş pozisyonlara ilişkin olarak THY Güvence Başkanlığı’nda tecrübeli personel alımı yapacağını, Kurumsal ve Dağıtım Kanalları Başkanlığı’nda personel alımı yapacağını ve Bilişim Teknolojileri alanında ise yarı zamanlı personel alımı yapacağını açıkladı. 

THY personel alım ilanlarında yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

THY PERSONEL ALIMLARINA BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün web adresi üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına başvuruda bulunacak adaylar, THY tarafından belirlenen personel alım koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

THY personel alımlarında yer alan başvuru koşullarını aşağıda siz ziyaretçilerimize aktarıyoruz. 

THY personel alımlarında aranan başvuru koşulları arasında, Türk vatandaşı olmak, kadrolara göre belirlenen yaş aralığında olmak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak. şartları yer alıyor. 

Yukarıda açıkladığımız THY personel alım koşullarının yanında kurum adaylardan; Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamasını, Çözüm odaklı yaklaşım yeteneğine sahip olmasını, Erkek adaylar için; askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak tercih sebebidir ve kadrolara göre istenen yabancı dil bilgisine sahip olmasını istiyor. 

THY PERSONEL ALIMLARINA BAŞVURU ŞEKLİ

Türk Hava Yolları personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını  Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sayfası üzerinden elektronik olarak yapacaklardır. THY personel alım ilanlarına ulaşmak ve ilanlara başvuru yapmak için vermiş olduğumuz linkl (https://goo.gl/dtf8HY) tarayıcınıza kopyalayabilir ve ilana erişim sağlayabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA