Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları Deneyimli/Deneyimsiz Personel Alım İlanı Yayımladı

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden personel alım ilanı yayımladı.

THY tarafından yayımlanan personel alım ilanında çeşitli kadrolardan personel alımları yapılacağı duyuruldu. Söz konusu ilana ilişkin detaylar şu şekilde,

THY PERSONEL ALIM İLANI YAYIMLADI

Türk Hava Yolları yayımladığı personel alım ilanında kurumun ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere deneyimli, deneyimsiz personel alımları yapılacağını açıkladı. 

THY personel alım ilanına göre alımlar, Kokpit Ekibi ile İdari ve Teknik İşler Bölümlerinde bulunan açık pozisyonlara yapılacak. 

Kokpit Ekibi Bölümü için yayımlanan personel alım ilanlarında açıklanan boş pozisyonlar; Kaptan Pilot, 2. Pilot, Tecrübesiz 2. Pilot ve Yetiştirilmek üzere 2.Pilot olarak açıklandı. 

İdari ve Teknik İşler Bölümü için yayımlanan personel alım ilanlarında açıklanan boş pozisyonlar ise; Genel Müdür ( Kgbt ) Yardımcılığı, Bt Altyapı Ve Operasyon Personeli, Proje Yöneticisi (Bpm), İş Analisti, Mobil Yazılım Uzmanı (Ios Developer), Yazılım Uzmanı (Java), Mobil Yazılım Uzmanı (Android Developer) olarak duyuruldu. 

İLANLARA BAŞVURU ŞARTLARI

 Kokpit Ekibi ile İdari ve Teknik İşler Bölümlerinde bulunan açık pozisyonlara yapılacağı duyurulan personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, THY tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

THY tarafından ilan metninde yayımlanan başvuru koşulları arasında, kurum bünyesine personel alımlarında aranan genel başvuru şartları ve alım yapılacağı ilan edilen pozisyonlara göre belirlenen özel koşullar yer alıyor. 

THY personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Alım yapılacağı açıklanan pozisyonlara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, THY tarafından belirlenen yaş aralığında olmak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak. Görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, Çözüm odaklı yaklaşım yeteneğine sahip olmak, Erkek adaylar için; askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak tercih sebebidir ve kadrolara göre istenen yabancı dil bilgisine sahip olmak, 

THY PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURU SÜRECİ

Türk Hava Yolları personel alım ilanlarına başvuru süreci devam etmekte olup kurum ilanlarda yer alan açık pozisyonlar ile ilgili herhangi bir son başvuru tarihi belirtmemiştir. 

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını, Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapabilirler. 

THY personel alım ilanına başvuruda bulunmak ve diğer detayları görüntülemek için vermiş olduğumuz linki (https://goo.gl/xujBoM) internet tarayıcınıza kopyalayabilir ve ilana erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. ben iş. arıyorum. ahçıya. ihtiyacı varmı. bir. bilgi. verirseniz. mutlu. olurum teşekkür. ederim

  2. Selam ben haydar iş arıyorum eğer iş alımı olursa her türlü çalışırım saygılar