Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları Personel Alım İlanı (Yetiştirilmek Üzere ve Deneyimli)

Türk Hava Yolları kadrolarında açık bulunan birimlerinin personel ihtiyacını karşılamak adına bir ilan yayımladı. 

Yayımlanan bu ilanda farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği çeşitli kadrolarda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

İlanda yer alan açık kadroların bazılarında deneyim şartı aranmazken bazı kadrolara tecrübeli adayların başvuruda bulunabileceği ilan edildi. Yayımlanan ilanda ayrıca bazı kadrolara da yetiştirilmek üzere personel alımı yapılacağı bildirildi. 

THY PERSONEL ALIM İLANINDA YER ALAN AÇIK KADROLAR

THY personel alım ilanlarını  İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden yayımladığı ilanlar ile adaylara duyuruyor. 

Yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık pozisyonları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Alım yapılacağı duyurulan kadrolar; Yetiştirilmek Üzere Pilot Aday Adayı, Simülatör Uçuş Öğretmeni, Loadmaster Olarak Görev Yapacak Çalışma Arkadaşları, BT Alanında Part-Time Çalışma Arkadaşları, Kaptan Pilot Geniş Gövde, Kaptan Pilot Dar Gövde, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan Kaptan Pilot, Tecrübeli II. Pilot, Tecrübesiz II. Pilot.

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

THY personel alım ilanlarına başvuru da bulunacak adaylara yönelik bazı açıklamalarda bulunarak alım yapılacağı duyuran pozisyonlara başvuru da bulunacak adayların ilan metinlerinde yer alan koşulları sağlamaları gerektiğini duyurdu. 

Söz konusu başvuru koşulları şu şekilde, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara göre belirlenen yaş aralığında olmak, alım yapılacak unvanın gerektirdiği eğitim şartını sağlamak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak. Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, Çözüm odaklı yaklaşım yeteneğine sahip olmak, Erkek adaylar için; askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak tercih sebebidir ve kadrolara göre istenen yabancı dil bilgisine sahip olmak.

BAŞVURULAR ELEKTRONİK OLARAK YAPILACAK

Söz konusu personel alım ilanları Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanıyor. 

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar, başvurularını İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi üzerinden gerekli bilgilerin doldurulması usulü ile yapacaklardır. 

İlanlarda yer alan özel şartları görüntülemek ve başvuruda bulunmak için aşağıda yer alan bağlantıyı internet tarayıcınıza yapıştırın. 

İlana ulaşmak için kullanacağınız link;  https://goo.gl/a4z5A6

Kamupersoneli.net – ANKARA