Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları Personel Alımı Yapıyor!

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, internet sayfası üzerinden yayımladığı bir ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu.

Söz konusu ilanda yer alan detayları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

* Simülatör Eğitim Öğretmeni Adayı, Tecrübeli II. Pilot Adayı, Tecrübesiz II Pilot Adayı, THY A.O. Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı, Kaptan Pilot Adayı, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan II. Pilot Adayı, 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

* T.C. vatandaşı olanlar, Kadrolara göre belirlenen yaş aralığında bulunanlar, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı olmayanlar, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olanlar, Seyahat engeli olmayanlar; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olan adaylar, başvuru yapabilirler. 

Ayrıca,erkek adaylar için; askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak tercih sebebidir.

BAŞVURU SÜRECİ

*  THY tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi ilanda yer alan kadrolara göre değişmektedir.

BAŞVURU ŞEKLİ

* Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvurular, THY’nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. 

https://goo.gl/GNrymX

Kamupersoneli.net – ANKARA