Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları Tam Zamanlı ve Yarı Zamanlı Personel Alım İlanı Yayımladı

Türk Hava Yolları kadrosunda personel açığı bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını ilan etti. 

THY tarafından yayımlanan personel alım ilanına dair tüm bilinmesi gereken detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

THY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Yolları’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında yer alan yarı zamanlı ve tam zamanlı personel alım ilanlarının detayları şu şekilde,

THY tarafından yayımlanan yarı zamanlı personel alım ilanlarında Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Uzmanı, Gelir Yönetimi Operasyon Uzmanı, THY A.O. Trabzon İstasyonunda Part-Time Çalışma Arkadaşları ve THY A.O. Antalya İstasyonlarında Part-Time Çalışma Arkadaşları pozisyonları yer alıyor. 

THY tarafından yayımlanan tam zamanlı personel alım ilanlarında Simülatör Uçuş Öğretmeni, THY A.O. Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı, Kaptan Pilot Geniş Gövde, Tecrübeli/Tecrübesiz II. Pilot Dar Gövde, kadroları yer alıyor

BAŞVURU KOŞULLARI 

Yukarıda yer alan açık pozisyonlara başvuru yapacak adayların Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamaları gerektiği aksi takdirde ilana yapılacak başvuruların geçersiz sayılacağı bildirildi. 

THY personel alım ilanında yer alan kadro detayları,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara göre belirlenen yaş aralığında olmak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak. Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, Çözüm odaklı yaklaşım yeteneğine sahip olmak, Erkek adaylar için; askerlik görevi ile ilişiği bulunmamak.

BAŞVURU SÜRECİ

THY personel alım ilanını kısa bir süre önce güncelledi. İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfasında yer alan ilgili bölümlerin doldurulması suretiyle elektronik olarak yapacak. 

İlana ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıyı öncelikle kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın.

İlana başvuru için; https://goo.gl/He5Lz2

Kamupersoneli.net – ANKARA