Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları Tecrübe Şartı Olmadan Personel Alımı Yapıyor

Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanlarında düzenli olarak güncelleme yapıyor. THY tarafından yapılan güncelleme sonrası, açıklanan alım yapılacak pozisyonları ve alımlarda adaylarda aranacak başvuru şartlarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

THY PERSONEL ALIM İLANINDA YER ALAN AÇIK KADROLAR

Türk Hava Yolları yayımladığı personel alım ilanında İdari ve Teknik Destek Birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 

THY tarafından yayımlanan ilana göre, farklı pozisyonlarda yapılacak alımlara tecrübeli ve tecrübesiz adaylar başvuruda bulunabilecek. 

İlanda yer alan açık pozisyonlara ilişkin bilgilerde, THY A.O. Genel Müdür ( Kgbt ) Yardımcılığı, Bt Altyapı Ve Operasyon Personeli, Proje Yöneticisi (Bpm), İş Analisti, Mobil Yazılım Uzmanı (Ios Developer), Yazılım Uzmanı (Java), Mobil Yazılım Uzmanı (Android Developer) kadrolarına alım yapılacağı bildirildi. 

Ayrıca ilan metninde alım yapılacak personel sayısına ilişkin olarak, ”İlan yeterli başvuru alınana kadar yayında kalacaktır. ” ifadesi yer aldı.

THY PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURU ŞARTLARI

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü personel alım ilanında adayların sahip olmaları gereken şartlara ilişkin aşağıda yer alan koşulları yayımladı. 

THY personel alım ilanına başvuru yapacak adaylarda, T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Belirtilen tarihten sonra doğmuş olmak (istenen yaş aralığında bulunmak), En az 4 yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili birimlerinden mezun olmak, (Her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmişti.) ve erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği 1 yıl tecilli olmak tercih sebebidir. şartlarını taşımalarını istiyor. 

THY bu şartlara ek olarak adayların ayrıca, Esnek çalışma düzenine uyumlu ve özverili çalışacak, Stres altında problem çözme yeteneği bulunan, Etkin raporlama yeteneğine sahip, Çözüm odaklı yaklaşım yeteneğine sahip, İletişim ve koordinasyon yeteneğine sahip, takım çalışmasına yatkın ve Seyahat engeli olmamak şartlarını taşımalarını istiyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Başvuru süreci devam eden personel alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, başvurularını elektronik ortamdan yapacaklardır. Başvuru koşullarını sağlayan adaylar, THY İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nde yer alan personel alım ilanların altında bulunan başvuru yap sekmesi üzerinden başvurularını yapabileceklerdir.

İlanlara başvuru yapmak için; https://goo.gl/NKhtDj

Kamupersoneli.net – ANKARA