Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları (THY) Farklı Pozisyonlarda Personel Alımları Yapıyor

Türk Hava Yolları (THY) resmi sitesinde yayımlanan duyuruya göre; farklı pozisyonlarda görevlendirilmek üzere personel alımları yapılacak. İlana göre;

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

THY A.O. Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı, Kaptan Pilot Adayı, Farklı Uçak Tiplerinde Tecrübesi Olan II. Pilot Adayı, Mühendis, (Endüstri Mühendisliği Endüstri ve Sistem Mühendisliği İşletme Mühendisliği), Memur ve Uzman, (Satış, Müşteri İlişkileri, Pazarlama, Gelir Yönetimi, Kapasite Yönetimi, Üretim Planlama, Ürün Geliştirme, Anlaşma Yönetimi, Kalite, Depo Operasyonları, Mali İşler vb. Alanlarda Görevlendirilmek Üzere)

THY PERSONEL ALIM İLANLARINA GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. Vatandaşı olmak, pozisyonlara göre talep edilen yaş aralığında olmak, pozisyonlara göre talep edilen öğrenim durumuna sahip olmak, askerlik hizmetini tamamlamış veya eğitim başlangıç tarihi itibari ile en az 2 yıl tecil ettirebilmeyi taahhüt etmek, adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, seyahat engeli olmamak, daha önce THY A.O. ve THY A.O.‘ nun iştirak şirketlerinden fesih yoluyla ayrılmış olmamak.

BAŞVURU SÜRECİ, YERİ ve ŞEKLİ

Türk Hava Yolları (THY) personel alım ilanına başvurular, alım yapılacak pozisyonlara göre farklılık gösteriyor. İlan detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için aşağıda yer alan linki tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz:

https://goo.gl/TLoeFf

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA