Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları (THY) Memur Personel Alımı Yapıyor (Deneyimli/Deneyimsiz)

Türk Hava Yolları (THY) kendisine ait internet sitesi üzerinden yayımladığı personel alım ilanlarında kısa süre önce güncelleme yaptı ve alım yapılacak yeni pozisyonları açıkladı. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza THY İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan personel alım ilanına dair detayları aktarıyoruz. 

THY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Yolları personel alım ilanlarında farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar yer alıyor. 

Yayımlanan ilana göre alımlar, İdari ve Teknik Personel Ekibi ile Kokpit Ekibi departmanlarına yapılacak. Bu departmanlara yapılacağı duyurulan boş pozisyonlar arasında; Anadolu İstasyonlarında görevlendirmek üzere çalışma arkadaşları, Yetiştirilmek üzere pilot aday adayı, Simülatör uçuş öğretmeni, Kaptan Pilot, Tecrübeli Tecrübesiz İkinci Kaptan Pilot, Yetiştirilmek üzere ikinci kaptan pilot adayı.

THY PERSONEL ALIM İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Türk Hava Yolları personel alım ilanlarını İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla adaylara duyuruyor. Adaylar başvurularını THY’nin İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’ne ait internet sitesi üzerinden yapacaklar. 

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan ilanlara ulaşmak, kadroları daha detaylı incelemek ve başvuruda bulunmak isteyen adaylar haberimizin altında yer alan bağlantıyı kullanarak ilanlar ulaşabilirler. 

THY PERSONEL ALIM İLANLARINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

THY tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında adayların haiz olmaları gereken başvuru koşulları da yer alıyor. Bu başvuru koşulları THY İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nce belirlenmiş olup tüm adaylardan talep edilen koşullardır. 

Adayların genel başvuru koşullarının yanı sıra ayrıca alım yapılacak unvanın gerekliliklerine uygun olarak istenilen koşulları da sağlaması gerekiyor. 

THY Personel Alımı Başvuru Koşulları, 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara göre belirlenen yaş aralığında olmak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak. Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak, Çözüm odaklı yaklaşım yeteneğine sahip olmak, Erkek adaylar için; askerlik görevi ile ilişiği bulunmamak. 

İlanda yer alan kadro detaylarını görüntülemek ve başvuru yapmak için kullanabileceğiniz bağlantı; https://goo.gl/rVdFtR (Bu bağlantıyı öncelikle kopyalayın daha sonra internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın)

Kamupersoneli.net – ANKARA