Özel Sektör İş İlanları

Türk Hava Yolları (THY) Memur ve Mühendis Alım İlanı Yayımladı

Türk Hava Yolları (THY), resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 

THY tarafından yayımlanan personel alım ilanı ile ilgili detaylar şu şekilde,

THY TARAFINDAN ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

* Mühendis, (Endüstri Mühendisliği Endüstri ve Sistem Mühendisliği İşletme Mühendisliği)

* Memur ve Uzman, (Satış, Müşteri İlişkileri, Pazarlama, Gelir Yönetimi, Kapasite Yönetimi, Üretim Planlama, Ürün Geliştirme, Anlaşma Yönetimi, Kalite, Depo Operasyonları, Mali İşler vb. Alanlarda Görevlendirilmek Üzere)

* Yetiştirilmek Üzere II Pilot Adayı, Kaptan Pilot Adayı, Simülatör Eğitim Öğretmeni Adayı

ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

* T.C. vatandaşı olmak, Kadrolara göre belirlenen yaş aralığında olmak, Adli Sicil ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak, Daha önce THY A.O. veya diğer kuruluşlardaki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmış olmamak, Seyahat engeli olmamak; uluslararası projelerde görev alabilecek ve proje terminlerine uygun tempoda çalışabilecek olmak, Erkek adaylar için; askerlik görevini yapmış, en az 1 yıl tecilli veya muaf olmak tercih sebebidir.

BAŞVURU SÜRECİ

* THY tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvurular devam etmekte olup son başvuru tarihi ilanda yer alan her bir kadro için ayrı ayrı belirlenmiştir. 

BAŞVURU ŞEKLİ

* Türk Hava Yolları, tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvurular, THY’nin resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. 

https://goo.gl/NYvCxA

Kamupersoneli.net – ANKARA